Haber Detayı
05 Kasım 2023 - Pazar 15:02 Bu haber 24996 kez okundu
 
12.YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nda Düzce standına büyük ilgi gösterildi
Gündem Haberi


Düzce Belediyesi ve İlçe Belediyelerinin de yer aldığı fuarda Gölyaka Belediyesi de, bu yıl 2-5 Kasım tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX'de yerini aldı. Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi'nde Türkiye'nin dört bir yanından şehir ve kurumların yöresel ürünleri ile yer aldığı fuarda iki ayrı stantta Düzce'nin coğrafi işaretli ürünleri ve yöresel özellikleri tanıtıldı.

 

 


 


 

Antalya Ticaret Borsası ev sahipliğinde, TOBB'un desteği ile bu yıl 12'ncisi düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı "Sizin Oraların Nesi Meşhur?" sloganı ile 2 Kasım'da ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi'nde açılışı yapılan fuara 81 ilden belediyeler, ticaret odaları, kadın girişimci kooperatifleri ve turizm şirketleri katıldı. Düzce ve İlçe Belediyeler stantlarda yöresel ürünlerini tanıttığı fuarda ziyaretçiler ‘Gölyaka’ ve ‘Efteni Bal’ standında tanıtılan Düzce'nin yöresel ürünlerine büyük ilgi gösterdi.

 


 


 

 

Programa Düzce Valisi Selçuk Aslan, Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Beyköy Belde Belediye Başkanı Osman Kılıç, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ve il protokolü katıldı.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: 12.YÖREX, Yöresel, Ürünler, Fuarı’nda, Düzce, standına, büyük, ilgi, gösterildi,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı