Haber Detayı
11 Haziran 2019 - Salı 17:52 Bu haber 885 kez okundu
 
3. Eğitim, Bilim, Kültür ve Sanat Etkinliği Yapıldı
Gölyaka'da öğrenciler tarafından yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde Eğitim, Bilim, Kültür ve Sanat etkinliğinin 3.sü düzenlendi.
Kültür Haberi


Gölyaka'da öğrenciler tarafından yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde Eğitim, Bilim, Kültür ve Sanat etkinliğinin 3.sü düzenlendi.

İlçe Halk Eğitimi Merkezi bahçesinde düzenlenen etkilikte öğrenciler yıl içinde yaptıkları çalışmaları kurulan stantlarda sergiledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe yaptığı konuşmada, 16 adet Okul ile Gölyaka Halk Eğitim Merkezi olmak üzere, 23 adet okul standı ve 11 adet de Halk Eğitimi Merkezini toplam 34 stant kuruldu. Öğrencilerin ve kursiyerlerin resim ve teknoloji tasarımlarını kendi hayal güçleriyle tasarlayarak sergiledikleri Eğitim, Bilim, Kültür ve Sanat etkinliklerinin halka açık stantlarda gerçekleştirildiğini söyledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan etkinlik, Gölyaka Halk Eğitimi öğrencilerinin Wushu ve saz gösterilerinin ardından, Hacısüleymanbey Köyü Kafkas Yöresi ve Kuyudüzü Mahallesi Folklor ekibinin halk oyunları ile devam etti. Daha sonra Fatma Akay Buruşuk ve Yusuf Buruşuk tarafından sunulan Koro ve Solo Türküler söylendi.  

Etkinliğe, Gölyaka Kaymakamı Adem Keleş, Gölyaka Belediye Başkanı Vekili Niyazi Aydın, Belediye Meclis Üyeleri, Düzce Milli Eğitim Şube Müdürü Ekrem Yazar, Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe ve Şube Müdürleri, İlçe Jandarma Komutanı Nadir Çavuşoğlu, İlçe Emniyet Amiri V., İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı, Halk Eğitimi Müdürü Ahmet Beyter, AK Parti İlçe Başkanı Necmi Kap, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Leyla Ersoy, Kurum Müdürleri, Muhtarlar, öğretmen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlik, Protokolün kurdele kesiminin ardından stantları gezmesiyle sona erdi.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: 3., Eğitim,, Bilim,, Kültür, ve, Sanat, Etkinliği, Yapıldı,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı