Haber Detayı
27 Kasım 2019 - Çarşamba 23:12 Bu haber 4986 kez okundu
 
7 HAFİZEYE TAÇ GİYDİRME PROGRAMI DÜZENLENDİ
Gölyaka İlçe Müftülüğüne bağlı Yatılı Kız Kuran Kursunda hafızlıklarını tamamlayan 7 hafız öğrenci için hafızlık merasimi yapıldı.
Eğitim Haberi


Gölyaka İlçe Müftülüğüne bağlı Yatılı Kız Kuran Kursunda hafızlıklarını tamamlayan 7 hafız öğrenci için hafızlık merasimi yapıldı.

 

 

Programa, Gölyaka Kaymakamı Abdullah Kurt, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Düzce İl Müftüsü Hüseyin Can, İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı ve çok sayıda bayan vatandaşlar katıldı.

 

 

İlçe Müfütüsü Kapancı yaptığı konuşmada "Bu kutlu günde bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize annelere hocalarımıza teşekkür eder, Kuran bereketinden de hissedar olmayı Yüce Allah'tan niyaz ederim" dedi.

 

Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan'ın da yaptığı konuşma da, "İlçemizde böylesi güzide mekanlarda böylesi Din hizmetkarlarının hafızlık ile taçlandırdığımız bu anlamlı günde öncelikle hocalarına ve ailelerine çok teşekkür ediyorum. Rabbim sayılarını artırsın inşallah" diyerek temenni de bulundu.

 

 

Gölyaka Kaymakamı Abdullah Kurt tarafından hafızlara kitap seti hediye edilerek tek tek hafizeler tebrik edildi.

 

 

Ayrıca yapılan çeşitli hediyelerin takdim edildiği program da İl Müftü Yardımcısı Derya Topalcık hoca hanım tarafından yapılan dua ile program sona erdi.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: 7, HAFİZEYE, TAÇ, GİYDİRME, PROGRAMI, DÜZENLENDİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı