Haber Detayı
09 Ocak 2024 - Salı 20:45 Bu haber 23448 kez okundu
 
Abdülkadir Kaval, AK Parti’den İGM Aday Adayı oldu
Siyaset Haberi


Düzce'nin Gölyaka ilçesinde AK Parti'den İl Genel Meclis Üyeliği için İstanbul Büyük Şehir Belediyesinden emekli Abdülkadir Kaval düzenlenen toplantı ile resmi başvurusunu yaptı.


 


 


 

AK Parti Gölyaka İlçe Teşkilatı, yerel seçimlerle ilgili Belediye Başkan aday adaylarının müracaatlarını tamamlarken, AK Parti Gölyaka İlçe Başkanı Necmi Kap'a İGM ve Belediye Meclis üyeliği için başvurular ay sonuna kadar devam edeceği açıklanırken, İlçe Teşkilatında düzenlenen tören ile İl Genel Meclisi Üyeliği Aday Adaylığı için gerekli evraklarını hazırlayan Abdülkadir Kaval’da Başkan Kap’a teslim etti.


 

 

 

İlçe Başkanı Necmi Kap, Belediye Başkanlığı aday adaylıklarının başvuru süresi dolduğunu, İGM ve Belediye Encümenliği aday adaylığı süresinin ise 31 Ocak 2024’e kadar uzatıldığını açıklayarak partilerinden aday adayı olan Kaval’a kefil olduğunu dile getirerek tanıttı.


 

Gölyaka81’e açıklamalarda bulunan Abdülkadir Kaval kendisini tanıtarak İBB’de ki tecrübelerini aktardı. Aday olması ve kendisine teveccüh gösterilmesi halinde partisi ve İlçesi için çok çalışacağını dile getirdi.

 

https://youtu.be/4OtCkaeeVcc?si=skBCB3LSszQ16r3F

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Abdülkadir, Kaval,, AK, Parti’den, İGM, Aday, Adayı, oldu,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı