Haber Detayı
04 Mart 2020 - Çarşamba 23:12 Bu haber 19253 kez okundu
 
Anaokulunda çocuklarla birlikte vakit geçirdiler
Gölyaka Kaymakamı Abdullah Kurt, Belediye Başkanı Yakup Demircan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe Gölyaka Anaokulu'nu ziyaret ettiler.
Eğitim Haberi


Gölyaka Kaymakamı Abdullah Kurt, Belediye Başkanı Yakup Demircan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe Gölyaka Anaokulu'nu ziyaret ettiler.

 

 

Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte öğrencilerin velileri tarafından yapılan hamur işi yiyecekler Kaymakam Kurt, Başkan Demircan ve Müdür Taştepe ile öğretmen ve öğrencilerle birlikte çay eşliğinde yenildi.

 

 

 

 

 

Okuldaki eğitim ve öğretimi yanı sıra veliler ile okul arasındaki bağı çok beğenen Kaymakam Abdullah Kurt ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve Okul gözlemini şöyle ifade etti:

 

"EĞİTİM ÇOCUĞU SEVMEKLE BAŞLAR"


"Okulumuz, fiziksel durumu,eğitim materyali donanımı, çevre düzenlemesi, oyun parkları, evcil hayvan barınakları, kuş yuvaları ile en ince detayına kadar düşünülmüş daha bahçeye atılan ilk adımda farkını htiren bir Okul. Sadece İlçemizin değil bölgemizin en güzel eğitim yuvalarından olduğu muhakkak olan bu Okulun ilçemizde olmasından son derece mutluyum. Okul-Aile birliğinin bu güzel yuvada sağlanmış olması ayrıca mutluluk verici, bugün burada gördüğümüz üzere velilerimiz çocuklarımıza bir köşede özveriyle bazlama yapıyorlar eğitim her bir yönüyle bütünleşik durumda, bu ortamlarda eğitim alan çocuklarımızın sevgi dolu, başarı dolu olmaları kaçınılmazdır. İlçe Milli Eğitim Müdürümüzden öğrencilerimize kadar bu güzel tabloda nakışı olan herkese çok teşekkür ederim" dedi.

 

 

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Anaokulunda, çocuklarla, birlikte, vakit, geçirdiler,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı