Haber Detayı
08 Mart 2019 - Cuma 23:01 Bu haber 4699 kez okundu
 
Bakan Soylu Düzce'ye Geldi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Düzce'de açık hava mitingi yaparak vatandaşları coşturdu.
Siyaset Haberi


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Düzce'de açık hava mitingi yaparak vatandaşları coşturdu.

Programa Gölyaka'dan, AK Parti Gölyaka Belediye Başkan Adayı Yakup Demircan, İGM üyeleri Fazlı Koç ve İbrahim Keleş, Belediye Meclis üyesi adayları, AK Parti İlçe Teşkilatı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Leyla Ersoy, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Turgut ve AK Parti Gölyaka Belediye Başkan Aday Adayı olan Hacısüleymanbey Köyü Muhtarı Murat Acar ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

65.Hükümet Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olan AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü'ye ve çevre ilçelerde ki adaylara destek olmak için Düzce'ye gelen Bakan Soylu ülkemizde ki terör ve uyuşturucu ile mücadelede kat edilen yoldan bahsederek köklerini kazımaya devam edildiğini aktardı ve tamamen bitirebilmek için de yerel seçimlerde vatandaşlarımızın vereceği destek ve yetki ile tamamen ortadan kaldırılacağının sözünü verdi. Ancak ülkemizin bekası, birlik ve beraberliğinin devam etmesi içinde 31 Mart yerel seçimlerinin büyük rolü olduğunu söyleyerek Başkan Adayı Özlü'nün 5 sene de Düzce'ye çağ atlatacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın ben  her zaman emrindeyim ve kefilim diyerek Düzceli vatandaşlardan destek istedi.

Bakan Soylu konuşmalarına sadece Düzce için değil bütün ilçeleriyle birlikte tulum sıyırmasını istiyorum diyerek vatandaşlardan destek sözü aldı.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Bakan, Soylu, Düzce'ye, Geldi,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı