Haber Detayı
20 Mart 2019 - Çarşamba 11:12 Bu haber 965 kez okundu
 
Başkan Adayı Altundal; En Büyük Projemiz Gönül Köprüleri
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde düzenlenen MHP Gölyaka Belediye Başkan Adayı Murat Altundal'ın Aday ve Proje Tanıtım toplantısına büyük ilgi gösterildi.
Siyaset Haberi


Düzce'nin Gölyaka ilçesinde düzenlenen MHP Gölyaka Belediye Başkan Adayı Murat Altundal'ın Aday ve Proje Tanıtım toplantısına büyük ilgi gösterildi.

Toplantıya, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, MHP Gölyaka Belediye Başkan adayı Murat Altundal, MHP İlçe Başkanı Seyhan Ekşi, MHP Çilimli Belediye Başkan adayı Ömer Demirtaş, MHP Cumayeri İlçe Başkanı Özcan Orhon, MHP Gümüşova İlçe Başkanı Onur Aydoğan, Yeniden Refah Partisi Gölyaka İlçe Başkanı Ertuğrul Genç, CHP Gölyaka Belediye Başkan adayı Abdullah Şahin, MHP İGM üyesi adayları, Belediye Encümen üyesi adayları, MHP İlçe Kadın ve Gençlik Kolları, Siyasi Partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Gölyaka Belediye Başkan adayı Murat Altundal için vatandaşlardan destek isteyerek kendisinin de her zaman yanında olacağını dile getirerek birlik mesajı verip seçim çalışmalarını en güzel bir şekilde yürütülmesini istedi.

Daha sonra Aday ve Proje tanıtımı için yapmak için sahneye çıkan MHP Gölyaka Belediye Başkan adayı Murat Altundal, Mahallelerde ki gördükleri eksiklikleri dile getirerek yapacaklarını çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kapalı pazar yeri yapılacağını, kilit taş fabrikası kuracaklarını ve burada ortalama 80-100 kişi arasında işçi çalıştıracaklarını, aynı zamanda diğer il ve ilçelere de satış yaparak belediye bütçesine katkı sağlacaklarını aktaran Altundal, 31 Mart Yerel seçimleri için vatandaşlardan destek istedi.

Altundal, Milli sporcu Alparslan Yöndem'i de sahneye  çıkararak sporcuların da yanında olacağının mesajını vererek, aynı zamanda kadınların el emeği ile yapılan işlerini de göz ardı edilmeyeceğini bunlar için butik dükkanlar kurulacağını ve Kültür Merkezi ihtiyacının olduğunu bir an önce de seçildikleri takdirde yapılacağını vurguladı. 

Konuşmaların ardından, MHP Gölyaka Belediye Başkan adayı Murat Altundal, Kontenjan adayı Faruk Öztürk, İGM üyesi Adnan Okşit, Sezgin Coşkun ve Belediye Meclis üyesi adayları Hayati Bal, Cumali Acar, Muharrem Sönmez, Erdoğan Öğenç, Burhan Gök, Mustafa Şahin, Murat Gedikli ve Burak Bay tanıtılarak sahnede fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Tanıtım programının ardından ilçe de bir ilk olan bayanlara özel seçim bürosunun açılışı yapıldı.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Başkan, Adayı, Altundal;, En, Büyük, Projemiz, Gönül, Köprüleri,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı