Haber Detayı
25 Eylül 2023 - Pazartesi 23:07 Bu haber 21648 kez okundu
 
BAŞKAN DEMİRCAN: ‘TURİZM CENNETİ GÖLYAKA’MIZIN TANITIMINA KATKI SAĞLIYORUZ’
Gündem Haberi


Üsküdar Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenlenen ve Türkiyenin çeşitli İllerinden katılım sağlanan yöresel lezzetler festivaline Düzce’nin doğal güzelliklerini ve yöresel ürünlerini tanıtmak adına stand kuruldu.


 

Belediye Başkanlığa geldiği günden bu güne kadar İlçenin turizm ve gelişimine katkı sağlayacak bütün fuar ve festivallerde stand açarak doğal güzellerini ve yöresel lezzetlerinin tanıtımına katkı sağlamak için çaba gösteren Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan yaptığı açıklama da şu sözlere yer verdi: 

 

 

“Üsküdar Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenlenen ve Türkiyenin çeşitli illerinden katılım sağlanan yöresel lezzetler festivaline Düzce’nin Gölyaka ilçesi olarak bizde standımızı kurduk. 

 


 

Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Hamza Cebeci’nin kurdele kesimiyle açılışı yapılan festivale Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözer festivalde bizleri yalnız bırakmayarak İlçemizden getirmiş olduğumuz ürünlerimize yoğun ilgi gösterdiler. 


 

Bu güzel etkinlikte İlçemizin yöresel lezzetlerini tanıtma fırsatı verdiği için ilçemiz adına Üsküdar Belediyesine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: BAŞKAN, DEMİRCAN:, ‘TURİZM, CENNETİ, GÖLYAKA’MIZIN, TANITIMINA, KATKI, SAĞLIYORUZ’,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı