Haber Detayı
10 Ocak 2024 - Çarşamba 18:26 Bu haber 22469 kez okundu
 
Belediye Başkanı Yakup Demircan ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı
Gündem Haberi


Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan ve Belediye Meclis Üyesi Haluk Öztürk, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak ‘Gölyaka81’ İmtiyaz sahibi ve Anadolu Ajansı Temsilcisi Samet Kalyoncu’ya çiçek takdim etti.

 

Başkan Demircan verdiği mesajda “Basın mensuplarımızın kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına göstermiş olduğu çaba ve özveri her türlü takdiri hak etmektedir.

 

Vatandaşlarımızın doğru, tarafsız olarak bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi, haber alma özgürlüğüne katkı sağlayan ve demokrasimizin temel taşlarından biri olan değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

 

Toplumun gözü, kulağı ve vicdanı olan basın mensuplarımızın, haber alma hakkının korunması, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına göstermiş olduğu çaba ve özveri her türlü takdiri hak etmektedir.

 

Tarafsızlık ilkesini benimseyerek, İlimizin, İlçemizin, Ülkemizin gelişmelerini duyurmada, Turizm Şehri Gölyaka için belediye olarak insan odaklı, katılımcı yönetim ve sosyal belediyecilik anlayışıyla altyapıdan, ulaşıma, turizmden, eğitime, sağlıktan, gençlik ve spora, çevre, enerji, kültür, sanat ve tarihe kadar her bir vatandaşımızın yüzünün gülmesi adına yapmış olduğu birbirinden önemli çalışmaları objektif bir şekilde yansıtan basın mensuplarımıza gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ederim" değerlendirmesinde bulundu.

 

Saygıdeğer Başkanımıza ve ekibine ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’müz dolayısıyla bizleri hatırlayarak yapmış olduğu ziyaret ve hediyesi için ‘Gölyaka81’ ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Belediye, Başkanı, Yakup, Demircan, ‘10, Ocak, Çalışan, Gazeteciler, Günü’nü, kutladı,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı