Haber Detayı
18 Mart 2024 - Pazartesi 02:35 Bu haber 241694 kez okundu
 
Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Sedat Bika’nın ‘18 Mart Çanakkale Zaferi’ Mesajı
Gündem Haberi


Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Sedat Bika 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 


 

Başkan Yardımcısı Bika, mesajında şunları kaydetti:  “18 Mart Çanakkale Zaferi, aziz milletimizin tüm imkansızlıklara ve zorluklara rağmen var oluş mücadelesini tarihe altın harflerle yazdığı şanlı bir zaferdir. Çanakkale Zaferi, ecdadımızın dünyanın en güçlü ordularını hüsrana uğratarak tarihin akışını değiştirdiği bir zaferdir.

 

Aziz şehitlerimiz canlarıyla, kanlarıyla yazdığı Çanakkale destanının ruhu, tıpkı Kurtuluş Savaşı'mızda olduğu bugün ve yarın ilelebet bu topraklarda payidar kalacaktır. Bu vatanın evlatları olarak Çanakkale ruhundan aldığımız ilhamla, istiklal ve istikbalimize sahip çıkarak birlik ve beraberlik içinde daha güçlü ve müreffeh yarınlar inşa etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 

 

Dünya tarihinde eşsiz bir zafer ve kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferi'nin 109’uncu yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet, minnetle ve şükranla anıyorum.”

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Bem-Bir-Sen, Genel, Başkan, Yardımcısı, Sedat, Bika’nın, ‘18, Mart, Çanakkale, Zaferi’, Mesajı,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı