Haber Detayı
20 Mayıs 2021 - Perşembe 16:56 Bu haber 18988 kez okundu
 
BİLGİLENDİRME MESAJI
19 Mayıs Atatürk Anıtına Çelenk koyma programı ile ilgili yetkili kişilerden alınan bilgiler aşağıda sunulmaktadır.
Gündem Haberi


Her yıl olduğu gibi 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda İlçemizde Pandemi kurallarının gölgesi altında kutlanmıştır.


Bu bayramlarda Çelenk koyma görevi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüklerine verilmiştir. Geçen yıl olduğu gibi Pandemi nedeniyle Törene (Siyasi partililer, Sivil toplum kuruluşları basın vb.) davet edilmemiştir. Programa katılım kısıtlı tutularak lise müdürleri ve öğrenciler görevlendirilmiştir.

 

Bazı gruplar ve kişiler tarafından sosyal medya üzerinden yapılan algı ile Törene Kaymakam, Belediye Başkanı, Siyasi parti temsilcileri ve İlçemiz basın kuruluşunun davetli olup katılım sağlamadığı gibi söylentiler gerçeği yansıtmamaktadır.


Böylesi salgın döneminde daha fazla dikkat ederek, virüsün yayılmasına engel olmamız gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle virüsün ortadan kalktığı nice bayram törenlerinde eski kutlamalarımızdaki gibi mehteran takımları, bando gösterileri, fener alayları, spor gösterileri ve tüm herkezin birlikte kutladığı bayramları yaşamak dileğiyle diyoruz ve algılar üzerinden yapılan tüm karalama, olumsuz yorumlar hakkında ki hukuki işlemlerin başlatıldığını belirtmek isteriz.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: BİLGİLENDİRME, MESAJI,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı