Haber Detayı
08 Eylül 2020 - Salı 23:06 Bu haber 20303 kez okundu
 
DEMİRCAN DÖNEMİNDE SINIR ANLAŞMAZLIKLARI SON BULACAK
Düzce Kadastro İl Müdürü Cihat Bilgehan Yalçın ve Kontrol Mühendisi Gökhan Taner kadastro yenilemeleri ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Yakup Demircan’ı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundular.
Gündem Haberi


Düzce İl Kadastro Müdürü Cihat Bilgehan Yalçın; Kadastro yenilemesinin Gölyaka İlçesinde 2 Mahalle hariç hepsinin tamamlandığını, Kuyudüzü ve Cumakırı Mahallelerindeki çalışmaların ise 3 ay içinde tamamlanacağını söyledi. Cumayeri, Kaynaşlı ve Gümüşova ilçelerindeki çalışmalara ise yakında başlanacağını anlatan Yalçın, Düzce İlçeleri içinde çalışmaları tamamlanan tek ilçenin Gölyaka olduğunu belirtti. 
 

 

Müdür Yalçın, çalışmalar ile ilgili olarak destek ve yardımları için Başkan Yakup Demircan’a teşekkür etti. 
 

Başkan Demircan ise, tamamlanan tek ilçenin Gölyaka olması tesadüf değil, işimizi takip etmemizin bir neticesidir, ekibinize gösterdiği gayret İçin teşekkür ediyorum. Diğer 2 Mahalledeki çalışmaları en kısa sürede tamamlamızı bekliyorum. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Gölyakamızda büyük bir sorun olan sınır anlaşmazlıkları son bulacağı içinde ayrıca mutlu oluyorum dedi.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: DEMİRCAN, DÖNEMİNDE, SINIR, ANLAŞMAZLIKLARI, SON, BULACAK,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı