Haber Detayı
09 Ekim 2023 - Pazartesi 09:32 Bu haber 23874 kez okundu
 
Dezavantajlı çocuklar yaşıtları olan ilköğretim öğrencileriyle engellerini eğlenerek aştı
Gündem Haberi


Gölyaka Kaymakamlığı, Gölyaka Belediyesi ve DEZBİRDES (Dezavantajlı Bireyleri Destekleme Derneği) iş birliği ile düzenlenen etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.



 

 

15 Temmuz Şehitleri Gölyaka Kültür Parkı’nda düzenlenen programa, Gölyaka Kaymakamı Ali Tuğrul Yıldız ve eşi Zeynep Betül Yıldız hanımefendi, Belediye Başkanı Yakup Demircan’ın eşi Nurcan Demircan hanımefendi, Dezavantajlı Bireyleri Destekleme Derneği Başkanı Nazik Selcen Yumak, Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdür Yardımcısı Ertan Göv, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Kurum ve Daire Müdürleri ile çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

 


 



 

Etkinlikte, okçuluk, dart, çuval yarışı, badminton ve futbol gibi bir çok dalda yarışmalar düzenlendi.

 




 

Çuval yarışı oyunu sırasında ikinci sınıfa giden Ömür Gürkan Ercelep isimli bir öğrencinin ağaca yaslanmış ve durgun halini fark eden İlçe Kaymakamı Yıldız çocuğun yanına giderek neyi olduğunu sorup çuval oyununa dahil etmesi sonucu birinci olan Ömür Gürkan sevincini Kaymakam Yıldız ile tokalaşarak gösterdi. Vatandaşlar ise göstermiş olduğu duyarlıktan dolayı Kaymakamı takdir etti.

 



 

Özel okulda eğitim alan dezavantajlı bireyler yanı sıra ilkokul öğrencilerinin de katıldığı etkinler renkli görüntülere sahne olurken çocuklar palyaço gösterileri ve danslarla doyasıya eğlendi.

 


 

Etkinlik boyunca da katılımcılara çeşitli ikramlar verildi.

 

https://youtu.be/3jIhL0OfXE8?feature=shared

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Dezavantajlı, çocuklar, yaşıtları, olan, ilköğretim, öğrencileriyle, engellerini, eğlenerek, aştı,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı