Haber Detayı
29 Ocak 2024 - Pazartesi 02:42 Bu haber 22550 kez okundu
 
Düzce’de kar yağışını vatandaşlar sevinçle karşıladı
Gündem Haberi


Düzce’nin Gölyaka İlçesinde gece geç saatlerde başlayan kar yağışı yüksek kesimlerde kısa süre de tutmasının ardından çocuklar aileleriyle birlikte park ve sokaklara akın etti.

 


 


 

Yazıpınar Mahallesi Kalıcı Konutlar mevkiinde bulunan 17 Ağustos Parkı’nda vatandaşlarla çay içerken kar yağışının başladığını fark eden Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan AA Muhabirine yaptığı açıklama da:

 


 

 

 

“Ocak ayının kışın en şiddetli günlerindeyiz. Gölyaka ayrı bir güzel, kar yağışı ayrı bir güzel, bereket her şeyiyle birlikte İlçemizin ve Ülkemizin üzerine Allah’ın rahmet bereketi yağıyor. İnşallah sabaha kadar belli bir oranda yağar kışın tadını da tatilde ki çocuklarımız evlatlarımız karın tadını doyasıya çıkarır” dedi.

 

 

Aileleriyle birlikte kar sevincini yaşayan çocuklar soğuğa aldırış etmeden gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlendi.

 


 

Belediye ve Özel İdare ekipleri karla mücadelesini sürdürerek yollardaki tuzlama ve küreme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 


 

 

Yüksek kesimlerde kar kalınlığı yaklaşık 10 cm ölçülürken kent merkezinde ise sulu kar ve soğuk hava etkisi gösteriyor.

 


 


 

Kar yağışının artmasıyla birlikte Güzeldere Köyü’nde yollara inen domuz sürüsü ise bir sürücü tarafından cep telefonu ile kayıt altına alındı.


https://youtu.be/HS5KlCam-kM?si=AtpRzRs8q9Il9PjB

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Düzce’de, kar, yağışını, vatandaşlar, sevinçle, karşıladı,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı