Haber Detayı
04 Nisan 2023 - Salı 03:36 Bu haber 23679 kez okundu
 
GÖLYAKA ARTIK MİLLETVEKİLİ İSTİYOR!
Düzce’nin Gölyaka İlçesine bugüne kadar hiç milletvekilliği verilmemiş olmasından dolayı vatandaşlar en az 1 tane milletvekili çıkmasını talep ediyor.
Siyaset Haberi


AK Parti’nin adeta kalesi haline gelen Gölyaka’dan bugüne kadar hiç milletvekili çıkmaması tepkilere yol açtı. Vekil çıkaran ilçelerde Belediyeleri bile Ak Parti kaybetmesine rağmen hiç vekil çıkarmayan Gölyaka’da her seçimde AK Parti’ye daha güçlü destek verildi. Belediye seçimlerinde her zaman en yüksek oranda oy verilmiştir.
 


 

Kamuoyu, Gölyaka’dan bu dönemde 4 farklı partiden çıkan aday adaylarından en az birisini mecliste görmek istediğini dile getirmeye başladı. 

 

 

Gölyaka81 mikrofonumuzu uzattığımız STK’lar da aynı durumu dile getirerek bu kez bunca farklı parti den bu kadar aday adayı çıkmış olması ve şimdiye kadar gösterilmeyen şansı bu dönem kendilerine gösterilmesini beklediklerini söyledi.


 

 

Yazlık Köyü Muhtarı Musa Yirmibeş, Ziraat Odası Başkanı Metin Şirin, Esnaf Odası Başkanı Lütfi Uslu ve Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Evlioğlu ‘Gölyaka81’e verdikleri röportajda birlik, beraberlik ve destek mesajları vererek AK Parti Düzce Milletvekili A.Adayı Abdülkerim Kaval, İYİ Parti Düzce Milletvekili A.Adayı Murat Acar, MHP Düzce Milletvekili A.Adayı Şenol Arslan ve Milli Yol Partisi Düzce Milletvekili A.Adayı Kamil Bayındır’ın aday gösterilmelerini ve hizmet etmeleri için kendilerine şans gösterilmesini beklediklerini dile getirdiler.

 

https://youtu.be/n_aNDc04QjQ

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: GÖLYAKA, ARTIK, MİLLETVEKİLİ, İSTİYOR!,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı