Haber Detayı
11 Şubat 2021 - Perşembe 23:22 Bu haber 24256 kez okundu
 
GÖLYAKA BELEDİYESİ 28 TON PATATES DAĞITACAK
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan'ın girişimleriyle pandemiden etkilenen esnaf ve ailelere 1.300 çuval patates dağıtımı gerçekleştirilecek.
Gündem Haberi


Başkan Demircan'ın talimatıyla Nevşehir'den alınan 28 ton yani 21-22 kg aralığında olan 1.300 çuval patates Köy ve Mahallelerde ki vatandaşlar başta olmak üzere pandemiden etkilnen tüm esnafa dağıtılmak üzere bugün İlçeye getirildi.


 

 

 


Gölyaka Belediye Başkanı Gölyaka81'e yaptığı açıklama da, "Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ile ilk günden beri İlçemizde de Belediye olarak mücadelemizi sürdürüyoruz. Kamuya açık sosyal alanlar ve toplu taşıma araçlar başta olmak üzere yolların ilaçlanması, kuaför, kahvehane ve pandemi dolayısıyla iş yeri kapananlara gıda ve maddi yardımlar gibi desteklerimizin yanı sıra Belediye Encümenlerimiz ile aldığımız ortak karar sonrasında vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu belediye olarak sosyal sorumluluk projemiz kapsamında bu salgını hep birlikte atlatmaya kararlıyız. Bu duygu ve düşüncelerle İlçemizde Köy ve Mahallelerimizin tamamında pandemiden etkilenen esnaf ve vatandaşlarımıza toplamda 28 ton civarı olan 1.300 çuval patates dağıtımını 2-3 içerisinde tamamlayacağız.  Rabbim tez zamanda bu salgından kurtulmayı Ümmet-i Muhammed'e nasip etsin." Dedi.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: GÖLYAKA, BELEDİYESİ, 28, TON, PATATES, DAĞITACAK,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı