Haber Detayı
21 Nisan 2020 - Salı 19:15 Bu haber 24442 kez okundu
 
GÖLYAKA BELEDİYESİ SERİ MASKE ÜRETİMİNE BAŞLADI
Covid-19'la mücadele kapsamında, Gölyaka Belediyesi olarak maske üretim tesisi kuruldu. Saatte 4 bin adet üretim yapabilen tam otomatik makineler, günlük 10 saatlik çalışma süresiyle 40 bin adet maske üretimi yapılacak.
Sağlık Haberi


Covid-19'la mücadele kapsamında, Gölyaka Belediyesi olarak maske üretim tesisi kuruldu. Saatte 4 bin adet üretim yapabilen tam otomatik makineler, günlük 10 saatlik çalışma süresiyle 40 bin adet maske üretimi yapılacak. 

 

 

Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan'ın girişimleriyle Belediye ek hizmet binasında kurulan tesisi Gölyaka Kaymakamı Abdullah Kurt ve İGM Üyesi Fazlı Koç ziyaret etti.

 

 

 

Çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Abdullah Kurt, "Kıymetli hemşerilerim; Koronavirüsle mücadele kapsamında tedbirlerimiz devam ediyor. Girişimlerin dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. İlk günden beri ilçemizde farklı kanallarla üretimlerimiz Halk Eğitimi Merkezimizde maske üretimimiz devam ediyordu. Hep söylüyorduk Gölyaka halkına maske sorunu yaşatmayacağız diye, sağ olsun Başkanımız kurmuş olduğu makinelerle günlük kapasitemiz 40 bine ulaşacak şekilde maske üretebileceğiz. Gölyaka'mız coğrafyasıyla halkıyla mutedil bir yer, birlikteliğimiz beraberliğimiz korona virüs ile mücadele de bize daha da güç katıyor. Hamdolsun bugüne kadar ilçemizde pozitif vakamız yok, olmayacağı anlamına gelmiyor. Lütfen evde kalmaya, hijyen kurallarına birbirimizle dayanışma içerisinde olmaya birazcık daha dikkat edelim. Ben tekrar Gölyaka Belediye Başkanımıza, Meclis Üyelerimize ve burada çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

 

 

Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan ise yaptığı konuşmalarda, "Kurmuş olduğumuz tesiste, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ücretsiz maske konusunda vatandaşlara ulaştırma noktasında biz de Belediye olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımızla oturduk konuştuk böyle bir makineyi ilçemize ve belediyemize kazandırdık. Sadece Gölyaka'mızın değil İlimizin ve çevre ilçelerimizin maske ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde her türlü malzeme ve kumaşımız hazır vaziyettedir. Kaymakamımıza nazik ziyaretin dolayı teşekkür ediyorum. İlçemiz rahat olsun, pozitif vakamız olmaması bizim için sevindirici, evde kalmaya ve sosyal mesafeye dikkat etmek suretiyle Allah'ın izniyle Bayram'a kadar atlamış olacağız inşallah Cumhurbaşkanımızın müjdesi doğrultusunda. Çalışan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi. 21.04.2020

 

 

 

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: GÖLYAKA, BELEDİYESİ, SERİ, MASKE, ÜRETİMİNE, BAŞLADI,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı