Haber Detayı
23 Ağustos 2021 - Pazartesi 01:21 Bu haber 23976 kez okundu
 
GÖLYAKA BELEDİYESİNDEN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ
Gölyaka Belediyesince salgın nedeniyle sünnet olamayan 148 çocuk için toplu şölen düzenlendi.
Gündem Haberi


Gölyaka Belediye Belediye Başkanı Yakup Demircan , AA muhabirine, ailelere yardımcı oldukları için mutlu olduğunu dile getirdi. Salgın nedeniyle sünnet olamayan 148 çocuğu tespit edip sünnet ettirdiklerini belirten Demircan, "İki yıldır yaşanan pandemi süreci nedeniyle vatandaşlarımız çocuklarını sünnet ettiremiyordu. Biz de Gölyaka Belediyesi olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında 148 çocuğumuza toplu sünnet organizasyonu yaptık. Hem ailelerimiz hem çocuklarımız mutlu oldu." dedi. 

 

 

Etkinliğe, Düzce Valisi Cevdet Atay, Ak Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Gölyaka Kaymakamı Fahri Onay, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz ile aileler katıldı.



 

Sünnet şöleninde, sünnet ettirilen çocuklar traktör tren ile gezdirilirken, çocuklara pamuk şeker ve macun ikram edildi.

 

 

 


 

Törene Katılan Düzce Valisi Cevdet Atay, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve Belediye Başkanı Yakup Demircan sünnet olan çocuklara oyuncak hediye etti. 



 

 

 

Sünnet Şöleni Mevlid-i Şerif okunması ve yemek ikramının ardından her bir çocuk için fidanlar toprakla buluşturuldu.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: GÖLYAKA, BELEDİYESİNDEN, TOPLU, SÜNNET, ŞÖLENİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı