Haber Detayı
24 Haziran 2021 - Perşembe 02:36 Bu haber 18598 kez okundu
 
GÖLYAKA’DA İLK DEFA ‘BETON YOL’ UYGULANDI
Düzce İl Özel İdaresi tarafından tarafından plan ve program dahilinde ilk defa Sarıdere Köyü’nde uygulamaya başlanan beton yol yaklaşık 1.5 km olması planlanıyor.
Gündem Haberi


Gümüşova OSB ile Sarıdere Köyü arasında ki yüzlerce fabrika çalışanın ve servis araçlarının kullandığı iki İlçe arasındaki bağlantı yolu artık kullanıma daha elverişli hale getiriliyor.

 

 

İGM üyeleri Fazlı Koç ve İbrahim Keleş, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Erdem Genç çalışmaları bizzat yerinde inceledi.

 

 

Vatandaşlar ise yapılan çalışmalar hakkında; “Beton yolun tüm girdileri yerli. Bu çalışmalar yaygınlaşırsa petrole bağımlılığımız da azalmış olur. Düşünen ve hayata geçirenleri kutluyoruz.” Dedi.



 

İGM Üyesi Fazlı Koç sosyal medya üzerinden yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: “İlçemizde ilk defa uyguladığımız “Beton Yol” programımıza Sarıdere köyümüzü Gümüşova OSB’ye bağlayan ana yol ile başladık. İlçemize hayırlı olsun 
İlçemize böyle güzel bir yatırım kazandırdıkları için İl Başkanımız Mustafa Keskin ve Milletvekillerimiz Ayşe Keşir ile Fahri Çakır‘a da ayrıca teşekkür ediyorum.”

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: GÖLYAKA’DA, İLK, DEFA, ‘BETON, YOL’, UYGULANDI,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı