Haber Detayı
23 Şubat 2021 - Salı 21:52 Bu haber 16057 kez okundu
 
GÖLYAKA’DA KADIN ELİNİN BEREKETİ VE SESİ HİSSEDİLECEK
Düzce’nin Gölyaka İlçede ki üreten kadınların yanında olmak ve ürettiklerini pazarlamak amacıyla bayanlar tarafından destek amaçlı kurulan Kooperatif faaliyetlere başladı.
Gündem Haberi


İlk faaliyetlerine Gölyaka Halk Eğitimi Toplantı Salonunda, İlçe Kaymakamı Fahri Onay, Belediye Başkanı Yakup Demircan ile İlçe Tarım ve Orman Müdürü Erhan Hezen’in katılımıyla gerçekleştirdikleri toplantıda bilgi alışverişinde bulundular.

 

 

Toplantı sonrasında ise esnaf ziyareti yaparak Gölsan Entegre Orman Ürünleri İşletme sahibi Şahin Bircan’ı ve Gölyaka81 imtiyaz sahibi Samet Kalyoncu’yu iş yerlerinde ziyaret ederek, Gölyaka Hünerli Kadınlar Birlik ve Beraberlik Kooperatif Başkanı Sibel Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretler sırasında kurdukları Kooperatifin amaçlarını ve yapacakları faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.


 

Başkan Yıldız Gölyaka81’e Kooperatif hakkında yaptığı açıklamalarda şunları kaydetti:

 


 

“Gölyaka Hünerli Kadınlar Birlik ve Beraberlik Kooperatifi olarak öncelikli aracımız, Gölyaka’da bulunan ve kendi emeği ile üreten kadınlarımızın yanında olmak, üretken kadınlarımıza destek sağlamaktır. Kooperatifimizin aracılığıyla sizler doğal ürünlere ve hediyelik eşyalara daha kolay ulaşacak aynı zamanda üreten kadınlarımız da yaptıkları ürünleri daha kolay pazarlama imkanına sahip olacaklar. Bizim amacımız üreten kadınlarımıza ihtiyaç duydukları pazarı sağlamak ve sizler ile bir araya getirmektir. Bu birlikteliği sağlarken de kadınlarımızın özgüvenlerinin artacağına inanıyoruz ve üreten kadınlarımızı tek bir çatı altında toplayarak gerekli pazarı oluşturacağımızdan eminiz. Bu doğrultuda değerli Gölyakalı vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz.”

 

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: GÖLYAKA’DA, KADIN, ELİNİN, BEREKETİ, VE, SESİ, HİSSEDİLECEK,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı