Haber Detayı
30 Kasım 2023 - Perşembe 12:37 Bu haber 21776 kez okundu
 
Gölyaka’da öğrenciler biriktirdikleri parayı Filistin’e bağışladı
Gündem Haberi


Düzce’nin Gölyaka İlçesindeki Yunus Emre İlkokulunda kurulan Sosyal Yardımlaşma Kulübü tarafından organize edilerek hazırlanan ‘Filistin’e bağış sandığı’ yaklaşık 1 ay boyunca gelen bağışları topladı.

 


 

Gölyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe yaptığı açıklama da:

 

“Yunus Emre İlkokulu veli, öğrenci ve öğretmenleri olarak İsrail'in Filistin'de 7 Ekim'den beri uyguladığı insanlık dışı ve savaş suçu sayılabilecek tüm faaliyetlerini şiddetle kınıyoruz. 


 

Ayrıca, son bir ayda Filistinli kardeşlerimize yardım amacıyla oluşturduğumuz yardım sandığa her gün öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından atılan paralar ‘Sosyal Yardımlaşma Kulübü’ danışman öğretmen ve öğrencilerimiz yönetiminde açılmış ve toplam 22 bin 235 lira olduğu tespit edilmiştir.” Dedi.

 

 

Toplanan bu yardım paraları İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe ve Şube Müdürü Yusuf Demirci, Okul Müdürü Abdülgazi Kaymaz, öğretmen ve öğrencileri ile birlikte Halk Bankası Gölyaka Şubesine giderek AFAD'ın Filistin'e yardım kampanyası için açtığı hesaba yatırdılar.

 


 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Taştepe, katkıda bulunan herkese teşekkür ederek, gösterilen duyarlılıktan dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Gölyaka’da, öğrenciler, biriktirdikleri, parayı, Filistin’e, bağışladı,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı