Haber Detayı
30 Mart 2021 - Salı 15:15 Bu haber 14180 kez okundu
 
Gölyaka’da yaya geçitlerine 'kırmızı çizgi' uygulaması
İçişleri Bakanlığı tarafından yaya önceliğini vurgulamak amacıyla başlatılan uygulama kapsamında Gölyaka’da yaya ve okul geçitlerinde boyama ve kırmızı çizgi çekme çalışması gerçekleştirdi.
Gündem Haberi


İçişleri Bakanlığı tarafından yaya önceliğini vurgulamak amacıyla başlatılan uygulama kapsamında düzenlenen programa Kaymakam Fahri Onay, Belediye Başkanı Yakup Demircan, İlçe Jandarma Komutanı Kd.Bçvş. Nadir Çavuşoğlu, Emniyet Amiri Oğuz Gökçe, Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe ve Öğretmen ile Öğrenciler katıldı. Program kapsamında Cumhuriyet Caddesi yolunda ki yaya geçidi Kaymakam, Belediye Başkanı ve Öğrenciler tarafından kırmızı renkle boyandı.



 

 

Kaymakam Fahri Onay, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun liderliğinde başlatılan 30 Mart'ta Kırmızı Çizgimizi Çekiyoruz uygulaması kapsamında ilçemizde de kırmızı çizgilerimizi çektik. Yayalara öncelik tanınması ve bu konuda farkındalık oluşturulması anlamında bugün burada bu çalışmamızı başlatmış olduk" dedi.






Daha sonra protokol ile birlikte öğrenciler yaya yolundan ellerinde hazırladıkları pankartlar ile geçerek farkındalık oluşturup araç ile yolda ilerleyen sürücüler durdurularak bilgilendirildi.

 

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Gölyaka’da, yaya, geçitlerine, 'kırmızı, çizgi', uygulaması,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı