Haber Detayı
15 Mart 2020 - Pazar 20:32 Bu haber 13627 kez okundu
 
Gölyaka Kaymakamlığından Açıklama Geldi!
Düzce’nin Gölyaka ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayla ilgili "Coronavirus şüphesi görülen kızı hastaneden kaçırdı" haberleri üzerine Gölyaka Kaymakamlığından konu ile ilgili bilgilendirme açıklaması yapıldı.
Sağlık Haberi


Düzce’nin Gölyaka ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayla ilgili "Coronavirus şüphesi görülen kızı hastaneden kaçırdı" haberleri üzerine Gölyaka Kaymakamlığından konu ile ilgili bilgilendirme açıklaması yapıldı.


Gölyaka Kaymakamlığı sosyal medya hesaplarından yapılan açıklama da şu açıklamalar kaydedildi:

 

"KAMUOYU DUYURUSU(Koronavirüs Salgını) 

Kıymetli Gölyakalılar, medya kuruluşlarında yer alan "Coronavirus şüphesi görülen kızı hastaneden kaçırdı" haberi ile alakalı olarak; Çocuğumuz, Devlet Hastanesi'nde izole edilmiş ve gözetim altındadır. Hastanın, koronavirus olarak kesinleşmiş bir tanısı bulunmamakta olup, normal takibi yapılmaktadır.

İlçemizde ikamet edip Almanya başta olmak üzere bir çok ülkede vatandaşımız bulunmakta ve İlçemize dönmektedirler,bir çok vatandaşımız da İlçemize umre dönüşü yapmaktadır.

Devletimiz daha ilk günlerden itibaren 14 Gün Kuralına uymamızı tedbirliyor.Ülkemize dönüşte,sağlık taramasından geçmiş olmak sıfır risk anlamına gelmediği için İlçemizde de yurtdışından gelen vatandaşlarımıza yönelik tedbirler alınıyor,evde izleme(karantina) tedbiri uygulanıyor.

İlimizde veya  İlçemizde ikamet eden bir  vatandaşımıza bu virüsün bulaştığı kesinleştiğinde tedbirler çok daha artırılacak, İlçe halkımız zamanında bilgilendirilecektir.


İlçemizde tedbir amaçlı yapılan çalışmalarda tedbir uygulanan aileler ve yakınları farklı farklı reaksiyonlar gösterebilirler bu süreci büyük bir duyarlılık içerisinde, birlikte yürütmemiz gerektiği bilinciyle,mevsim normali ateş,öksürük durumlarında hemen aklımıza en kötü senaryoyu getirip panik havası oluşturulmamasını,herkesin müsterih olmasını alınan tedbir kararlarının uygulanmasında kamu görevlilerine ve tedbir uygulananlara, vatandaşlarımızın anlayışla yardımcı olmasını rica ediyoruz,

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Gölyaka, Kaymakamlığından, Açıklama, Geldi!,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı