Haber Detayı
24 Ekim 2023 - Salı 23:50 Bu haber 24825 kez okundu
 
Gölyaka’nın 4 bir yanında çalışmalar aralıksız sürüyor
Gündem Haberi


Düzce’nin Gölyaka İlçesinde Belediye tarafından yürütülen işlere kış ayları öncesinde hız verildi.





 

Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan kaldırımlara cep açma çalışmaları devam ediyor. Aynı zamanda, Açma Mahalle TOKİ yolu üzerinde ki yollarda da yol genişletme yapılarak yolun tek tarafına kaldırım için çalışmaların başladığı öğrenildi.


 


Efteni Gölü İskelesi yanında ise otopark alanı için yerler hazırlanırken gölde ise temizlik çalışmaları sürüyor.

 

 

 


 


 

Belediye binası yanında bulunan eski otobüs durağı kaldırılarak yerine daha modern klimalı durak için çalışmalar başladı. İçerisinde yolcuların otobüs beklerken izleyebilecekleri televizyon da bulunacağı öğrenildi.

 

 


 


 

Yeşil Mahalle’de ki beton kaldırımları da aynı bu çalışmalarla birlikte dökülmeye devam edilirken, Yazıpınar’dan, Hata ve Yazlık Mahalle çevre yolu tamamen genişletilerek önümüzde ki günlerde dökülmesi planlanan sıcak asfalt öncesi yollara alt yapı malzemesi serildi. Bu yol ile birlikte 11 Köy yoluna direk geçilebileceği gibi İlçeye yeni bir alternatif çevre yolu da kazandırılmış olacak.

 

 

 

Düzce İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri M.Hayri Şen, AK Parti İlçe Başkanı Necmi Kap, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan ve Başkan Yardımcısı İsmet Coşkun çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarla sohbet edip isteklerini dinledi.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Gölyaka’nın, 4, bir, yanında, çalışmalar, aralıksız, sürüyor,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı