Haber Detayı
14 Ağustos 2020 - Cuma 23:39 Bu haber 9188 kez okundu
 
Gölyakalı öğrencilerimiz LGS’de göğsümüzü kabarttı
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.
Eğitim Haberi


İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe, LGS sınavında Fen Lisesine yerleşmeye hak kazanan öğrenciler, Hacıyakup Ortaokulu’ndan Emine Sude Nas Uzlu ve Efekan Keçeci Atatürk Ortaokulu’ndan Eymen Kıdık, Aziz Besim İltaş ve Ahmet Huzeyfe Erdoğan, Şehit Ercan Eker Ortaokulu’ndan Reşat Yiğit Çelik ve velileri ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde bir araya geldi.

 


 

Öğrenci ve velilere konuşan Ergin Taştepe, ilçeden 6 öğrencinin Fen Lisesine yerleşmeye hak kazanarak kendilerini gururlandırdığını belirterek, "Bu evlatlarımızın gelecek eğitim hayatlarında ne kadar azimli ve kararlı olduğunu gösteriyor. Yine ailelerin çocuklarının eğitimine ne kadar önem verdiğini, eğitim kadrolarında yer alan arkadaşlarımızın da çocuklarımızın yetişmesine ne kadar büyük çaba sarf ettiğini gösteriyor. Bununla gurur duyuyoruz. Sadece Fen Lisesi değil Turgut Özal Anadolu Lisesine’ de yerleşen 9 öğrencimizi, Düzce Anadolu İmam Hatip Lisesine yerleşen 9 öğrencimizi ve sınavla yerleşilen tüm liselere yerleşen toplam 34 öğrencimizi ve yerel yerleşme ile yerleşen tüm öğrencilerimizi tebrik ederim. İlçemizde her yıl artarak devam eden eğitim kalitesi artık bir ivme kazandı. Özellikle salgın dönemince umutlarını kaybetmeyen belli bir disiplin içinde çalışan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.




 

İlçe Milli Eğitim Müdürünün konuşmasının ardından öğrenciler ve veliler söz alarak sınava hazırlanma süreçleri ve gelecekle ilgili planlarını anlattılar. Ergin Taştepe, daha sonra öğrencilere hediyelerini takdim ederek başarılarından dolayı tebrik etti.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Gölyakalı, öğrencilerimiz, LGS’de, göğsümüzü, kabarttı,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı