Haber Detayı
10 Ocak 2024 - Çarşamba 19:42 Bu haber 23934 kez okundu
 
Gönüllerin Başkanı olan Nihat Çelik ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı
Gündem Haberi


Gölyaka’da Mali Müşavirlik yapmakta iken, önce 1999 yılında Fazilet Partisinden ve daha sonra 2004 yılında AK Parti’den tekrar Belediye Başkanı olarak 3 dönem görev yapmış olan Nihat Çelik ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Necati Çakmak ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak ‘Gölyaka81’ İmtiyaz sahibi ve Anadolu Ajansı Temsilcisi Samet Kalyoncu’yu ziyaret etti.

 

Önce ki dönem Belediye Başkanlarımızdan olan, kişiliği ve hizmetleriyle anılan Nihat Çelik verdiği mesajda, “Kişi hak ve özgürlüklerini temel alan bir anlayışla görevini yerine getiren basın organları, demokratik toplumun vazgeçilmez unsurudur. Aynı zamanda kamu hizmetini sunan gazetecilerin, medya etik kurallarını göz önünde bulundurarak haber yapma ve objektif değerlendirmelerle toplumu bilinçlendirme sorumlulukları vardır.  Bilginin yayılma hızına yetişilemeyecek şekilde arttığı günümüzde, doğru ve dürüst habercilik anlayışı her zamankinden daha kıymetli hale gelmiştir.

 

Bu düşüncelerle, kamuoyunu aydınlatmak için mesai gözetmeksizin, her koşulda ve sorumluluk duygusu içinde çalışan değerli basın mensuplarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım.” Dedi.

 

Değerli Başkanlarımıza ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’müz dolayısıyla bizleri hatırlayarak yapmış oldukları kıymetli ziyaret için ‘Gölyaka81’ ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Gönüllerin, Başkanı, olan, Nihat, Çelik, ‘10, Ocak, Çalışan, Gazeteciler, Günü’nü, kutladı,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı