Haber Detayı
26 Kasım 2020 - Perşembe 14:42 Bu haber 9677 kez okundu
 
HELAL OLSUN SANA FAZLI KOÇ
Tüm dünyayı saran koronavirüs salgını ile ilgili son dönemde iyice artan vakalar sonrası ihtiyaç duyulan plazma kanı için İGM Üyesi Fazlı Koç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile insanlık ölmemiş dedirtti.
Gündem Haberi


Pandemiden dolayı yoğun bakımda entübe hastalar için hayati durum söz konusu olan plazma kan arayan hasta yakınları gerek sosyal medya gerekse belediye anonslarından paylaşımlar yaptırarak hastanın kanına uygun plazma kan bulmak için seferberlik ilan ediyorlar.


Her ne kadar Kızılay bu işi üstlenerek ilk etapta tedarikte bulunsa da tedbir amaçlı stokların azalmaması ve sürekli ihtiyaç duyulduğundan dolayı hastane tarafından hasta yakınlarına takviyede bulunması isteniyor.

 

Düzce İl Genel Meclis Üyesi Fazlı Koç duruma kayıtsız kalmayarak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile “Covid-19 hastası olup ta acil AB rh +  kana ihtiyacı olan tanıdığınız  var ise kan bağışında bulunabilirim 05493438181 numaramdan lütfen bana ulaşım sağlayın.” diye duyarlılık örneği göstererek insanlığın ölmediğini bir kez daha göstermiş oldu.

 

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: HELAL, OLSUN, SANA, FAZLI, KOÇ,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı