Haber Detayı
29 Ağustos 2020 - Cumartesi 12:49 Bu haber 8042 kez okundu
 
İLÇEDE Kİ LGS BAŞARISI TAKDİR EDİLDİ
Gölyaka Kaymakamı Abdullah Kurt ve Belediye Başkanı Yakup Demircan LGS de başarı gösteren öğrencileri ödüllendirdiler.
Gündem Haberi


Kaymakam Abdullah Kurt ve Belediye Başkanı Yakup Demircan Düzce’nin Gölyaka ilçesinde 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında Liselere Giriş Sınavında (LGS)Yüzde 10'luk dilime giren başarılı öğrencileri tebrik ederek, ödüllendirdiler. Toplamda 21 öğrenciye ve velilerine Güzeldere'de kahvaltı ikram ettiler. Gölyakalı akademisyenlerden Düzce Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç ve Prof. Dr. Ayla Keçeci'nin de katıldığı programda Kaymakam Kurt, öğrencilerin başarısından iftihar duyduğunu 2019 yılında %5'lik dilimde öğrenci bulunmazken 2020 yılında bu sayının 9 olduğunu, 2019 yılında %10'luk dilimde sadece 4 öğrenci bulunurken 2020 yılında bu sayının 21'e taşındığını ve bu ivmenin rastlantı ile değil üst düzey motivasyon, gayret ve sıkı takiple sağlandığını, öğrencilerin bu başarısının yalnızca bugün değil her zaman takdir göreceğini lise eğitimlerinde de Kaymakamlık olarak yanlanlarında olacaklarını belirtti ayrıca bu başarıda emeği geçen başta öğrencilere, öğretmenlere, velilere ve Belediyeye teşekkür etti.

 


 

 

Başkan Demircan ise eğitime her zaman destek verdiklerini ve vereceklerini önümüzdeki yıllarda yapılacak sınavlarda yine meteryal desteği ve sosyal program desteğini Belediye olarak üstleneceklerini ifade etti. Annelerin çocukların başarılarında önemli rol oynadığını söyledi.

 

 

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç bu gibi faaliyetlerin çocukların şahsiyet oluşmasında önemli rolü olduğunu ifade etti.

 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe, bu başarının müdüründen öğretmenine hizmetlisinden öğrencisine bir ekibin ürünü olduğunu ve bu ekibe teşekkür ettiğini söyledi.

 

 

Program Kaymakam Abdullah Kurt, Belediye Başkanı Yakup Demircan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe'nin öğrencilere belge, kalem seti ve kitap hediye etmeleri ile son buldu.

 



Program sonunda ise hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: İLÇEDE, Kİ, LGS, BAŞARISI, TAKDİR, EDİLDİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı