Haber Detayı
02 Mart 2020 - Pazartesi 22:48 Bu haber 16526 kez okundu
 
İlkokul öğrencilerinden anlamlı hediye
Düzce ili Gölyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan değerlerimle değerliyim projesi tüm hızı ile devam ediyor.
Eğitim Haberi


Düzce ili Gölyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan değerlerimle değerliyim projesi tüm hızı ile devam ediyor.

 

 

Gölyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün "Değerlerimle Değerliyim" Değerler Eğitimi Projesi kapsamında şubat ayı değeri olan 'Sabır' temalı yapılan okul etkinlikleriyle ilgili olarak Elazığ da yaşanan deprem felaketi dolayısıyla Elazığ ili Sivrice ilçesinde ki öğrencilere ulaştırılmak üzere Yunus Emre İlkokulu'nda fındık ve kitap kampanyası düzenlendi.

 

 

 

 

 

 

Ayrıca, öğrenciler fındık poşetlerinin içine oradaki kardeşlerinin acılarını paylaşmak ve sabır dilemek için duygu ve düşüncelerini ifade eden mektuplar yazıp koydular.

 

 

 

 

 

Daha sonra hazırlanan koliler, Gölyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe, Şube Müdürü Ali Kanık, Okul Müdürü Hidayet Topçu ve öğretmen ile öğrencilerle birlikte Elazığ Sivrice İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaştırılmak üzere okul bahçesinde PTT kargo aracına teslim edildi.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: İlkokul, öğrencilerinden, anlamlı, hediye,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı