Haber Detayı
18 Mart 2024 - Pazartesi 01:56 Bu haber 21601 kez okundu
 
Kamu-Der Düzce İl Başkanı Murat Acar ‘18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümünü kutladı
Gündem Haberi


Kamu-Der Düzce İl Başkanı ve Hacısüleymanbey Köyü Muhtarı olan aynı zamanda 28. Dönem İYİ Parti Düzce Milletvekili A.Adayı Murat Acar, ‘18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümünü kutlayarak bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Acar mesajında şunları kaydetti:

 

“18 Mart Çanakkale Zaferi, milletimizin özgürlük ve bağımsızlık direnişinin ilk adımlarının atıldığı, tarihimizin en önemli zaferlerinden birisidir. 

 

Bu onurlu zaferde; yüz binlerce Mehmetçik omuz omuza çarpışmış ve yine yüz binlercesi şehit düşmüştür. Bu vatan bizlere kolay emanet edilmedi bunun farkındayız. Bunun için çok çalışıp ülkemizi kalkındırıp şehitlerimize olan minnet borcumuzu bu şekilde ödeyeceğiz. 

 

Çanakkale geçilmez denildiğinde; doğusu, batısı, güneyi ve kuzeyi ile tek vücut olarak büyük bir direniş destanı yazılmıştır. 

 

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu aziz topraklar uğruna ebediyete yürüyen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, tüm kalbi duygularımla önlerinde saygı ile eğiliyorum.”

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Kamu-Der, Düzce, İl, Başkanı, Murat, Acar, ‘18, Mart, Şehitleri, Anma, ve, Çanakkale, Deniz, Zaferi'nin, 109., Yıl, Dönümünü, kutladı, ,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı