Haber Detayı
13 Mayıs 2021 - Perşembe 08:56 Bu haber 22470 kez okundu
 
Kaymakam Onay’dan, Ramazan Bayramı mesajı
Gündem Haberi


Mescid-i Aksa ve Kudüs başta olmak üzere tüm İslam Alemi için niyaz da bulunan Kaymakam Onay yayımladığı mesajda şunları kaydetti:


“Bayramlar; sevinç ve mutluluk içinde kutladığımız, hasret giderdiğimiz, kucaklaştığımız birlik ve beraberliğimizi sembolize eden özel günlerdir. Tüm dünyayı etkisi altına alan Pandemi nedeniyle ne yazık ki bu yıl mahzun geçirdiğimiz Ramazan ayının ardından kavuştuğumuz bayramı da buruk bir şekilde kutlayacağız. Bu sene her ne kadar iftar ve sahur sofralarında bir araya gelememiş,  teravihlerde buluşamamış olsak da , gönüllerimiz yine bir ve beraberdi. Tüm bu zorluklara rağmen, rahmet, merhamet ve bereket ayı olan kutlu Ramazan ayını huzur ve sükûn içinde tamamlayarak bir bayrama daha kavuştuk. 
Millet olarak bayramlarımızı, daima dostluk ve kardeşlik duygularıyla coşku ve heyecan içerisinde yaşıyoruz. Koronavirüsle mücadelenin getirdiği kısıtlılıklar içinde de olsa milletimiz yine sabrın, dayanışmanın, kenetlenmenin ve yardımseverliğin en güzel örneklerini gösterdiği bu günlerde başta ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa’yı ve peygamberler şehri Kudüs’ün zalimlerin işgalinden kurtulması ve Ramazan ayı boyunca tutulan oruçlar ile tüm ibadetlerimizin kabul edilmesi duasıyla milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Rabbim’den hepimizi bir sonraki Ramazan ayına sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını niyaz ediyorum.”

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Kaymakam, Onay’dan,, Ramazan, Bayramı, mesajı,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı