Haber Detayı
10 Ocak 2021 - Pazar 18:49 Bu haber 11824 kez okundu
 
Kaymakam Onay'ın ‘10 Ocak İdareciler Günü’ Mesajı
10 Ocak 1971'de mülki idare amirleri sınıfının ihdası için yapılan ilk mesleki toplantı esas alınarak Türk İdareciler Derneği'nin 1978'deki genel kurulunda 10 Ocak günü “İdareciler Günü” olarak kabul edilmiştir.
Gündem Haberi


Gölyaka Kaymakamı Fahri Onay yaptığı yazılı açıklama da şunları kaydetti:


“Mülki idare amirleri, bulunduğu yerde hiçbir ayrım gözetmeksizin her bir vatandaşımızın sağlık, hürriyet, refah ve huzurla sürdüreceği bir hayatın sorumluluğunu taşır. Bu görevleri lâyıkıyla yerine getirmedeki başarı; mülki idare amirleri ile vatandaşlarımızın arasındaki diyalog, uyum ve karşılıklı hoşgörü ile mümkündür. İnsanlara adil, şeffaf ve katılımcı bir yönetim hizmeti sunabilmenin yolu 'önce insan' diyebilmekten geçer. Hayırlı hizmetlere vesile olabilmek, idarecilerimiz için en büyük mutluluk vesilesidir.

 

Bu vesile ile mensubu olmaktan büyük bir onur ve gurur duyduğum mülki idare görevini; üstün bir samimiyet ve gayret ile yürütmeye adayan tüm idarecilerimizin 10 Ocak İdareciler Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyorum. Görevini onur ve şerefle tamamlayarak emekliye ayrılan idarecilerimize sağlık ve afiyetler dilerken, ebediyete intikal etmiş tüm idarecilerimizi hayırla yâd ediyor, tüm idarecilerimize başarılar ve kolaylıklar diliyorum.”

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Kaymakam, Onay'ın, ‘10, Ocak, İdareciler, Günü’, Mesajı,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı