Haber Detayı
04 Nisan 2020 - Cumartesi 15:59 Bu haber 14181 kez okundu
 
KOLLUK KUVVETLERİ TEDBİRLERİ ARTIRDI
Düzce’in Gölyaka ilçesinde jandarma, polis ve zabıta ekipleri, koronavirüs salgınına karşı alınan yeni tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları yasaklanan 20 yaş altı ve 65 yaş üstündekilere yönelik denetim yapıyor. Ayrıca, pazarlarda ve marketlerde kontrol sürüyor.
Sağlık Haberi


Koronavirüs ile mücadele kapsamında 1 Ocak 2000'den sonra doğmuş olanların sokağa çıkmalarının geçici olarak yasaklanmasının ardından jandarma, polis ve zabıta ekipleri denetimleri artırdı. Gölyaka İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğine bağlı ekipleri, kentin en işlek caddeleri olan Cumhuriyet Caddesi ve Pazar yerlerinde 20 yaş ve altındakilerine yönelik denetim yaptı.

 

 

Ekipler, cadde ve sokaklarda gördüğü gençlerin kimlik kontrolünü yaparak, yasak kapsamında kalanları uyararak tutanak tutup evlerine gönderdi.

 


Ekipler ayrıca 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanların yanı sıra 20 yaş ve altındakilerin de dışarıya çıkamayacağına ilişkin sık sık ekip araçlarından ve cami hoparlöründen anonslar yapıyor.
 

 

 

 

Tedbirler kapsamında oluşabilecek yoğunluğa karşı semt pazarının giriş ve çıkışları barikatla kapatılarak, geçişlere kısıtlama getirildi. Pazara ve marketlere gelenlere, zabıta ekipleri maske kontrolü yaparak, sosyal mesafe kuralına uymaları, sebze ve meyvelerin elle seçilmemesi konusunda uyarılarda bulundu.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: KOLLUK, KUVVETLERİ, TEDBİRLERİ, ARTIRDI,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı