Haber Detayı
13 Temmuz 2019 - Cumartesi 21:00 Bu haber 1047 kez okundu
 
Maganda Kurşunu Çocuk Odasına İsabet Etti!
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde bir konvoydan rastgele havaya açılan maganda kurşunu bir evin çatısından içeriye düştü.
Asayiş Haberi


Düzce'nin Gölyaka ilçesinde bir konvoydan rastgele havaya açılan maganda kurşunu bir evin çatısından içeriye düştü.

 

 

Olay, Gölyaka'ya bağlı Kültür Mahallesinde cumartesi günü akşam saatlerinde meydana geldi.


Edinilen bilgiye göre, Kültür Mahallesinde ki Nizamettin Parlak isimli vatandaşa ait evde 2 çocuğu eşiyle birlikte yaşayan ailenin evlerine yakın yoldan geçen konvoydan rastgele havaya açılan kurşunlardan bir tanesi evin çocuk odasına isabet ederek oda da bulunan henüz 1 yaşlarında ki bebek ile annesinin yarım metre kadar yanına düştü. Olayı emniyet ekiplerine haber veren aile çok korktuklarını dile getirdi.

 

 

Olay yerine gelen polis mensupları ailenin ifadesini alarak olay yeri inceleme aracını bölgeye çağırdı.

 

Olayı ucuz atlatan aile şikayetçi oldukları ve magandaların yakalanması için gerekli tüm işlemlerin yapılmasını istedi. Ev sahibi Nizamettin Parlak Gölyaka81'e yaptığı açıklama da, "Bu katliama dur diyecek yok mu? Maganda kurşunları yıllardır masum insanların canını yakıyor. Her yıl çocuk, yaşlı, genç yüzlerce insan ölüyor ve ne yazık ki caydırıcı bir yaptırım hala yok. Geride kalanlar çaresiz. Peki bu vahşeti kim durduracak? Evimize isabet eden kurşun ailemizden birinin canına mal olsaydı bunun hesabını kim verecekti?" diyerek yetkililer yardım istedi.

 

 

Polis, meydana gelen durumu savcılığa bildirerek, eve düşen kurşunu balistiğe gönderip olay ile ilgili şahısların bulunması için geniş çaplı araştırma başlattı.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Maganda, Kurşunu, Çocuk, Odasına, İsabet, Etti!,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı