Haber Detayı
08 Ekim 2020 - Perşembe 19:15 Bu haber 9611 kez okundu
 
Meteoroloji'den son dakika dolu uyarısı!
İstanbul başta olmak üzere tüm Marmara’da etkili olacak yağış bekleniyor!
Gündem Haberi


Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, İstanbul başta olmak üzere tüm Marmara bölgesinde kuvvetli yağış, dolu ve hortum görüleceği belirtildi. Kötü hava şartlarının yarın sabah saatlerinden itibaren başlaması bekleniyor. Olumsuz hava koşullarının başta İstanbul olmak üzere Trakya, Balıkesir ve Çanakkale’de etkisini göstermesi bekleniyor. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden İstanbul başta olmak üzere tüm Marmara için yapılan son dakika hava durumu uyarısı!


Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın için çok önemli son dakika hava durumu uyarılarında bulundu. Marmara bölgesinde görülmesi beklenen yağışların, etkisini yoğunlukla Trakya, Balıkesir, Çanakkale ve İstanbul'da etkisini göstermesi bekleniyor. Öte yandan, MGM önümüzdeki 5 güne ilişkin hava durumu raporunu da yayınladı. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika hava durumu açıklaması…

 

METEOROLOJİ UYARDI! KUVVETLİ YAĞIŞ, DOLU VE HORTUM GELİYOR

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü önümüzdeki 5 güne ilişkin hava durumu raporunu yayınlarken, özellikle yarın Marmara bölgesinde kuvvetli yağış, dolu ve hortum görüleceğini belirtti.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Meteoroloji'den, son, dakika, dolu, uyarısı!,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı