Haber Detayı
28 Ekim 2020 - Çarşamba 15:35 Bu haber 10021 kez okundu
 
MEVLİD-I NEBİ HAFTASI ETKİNLERİ DEVAM EDİYOR
Düzce’nin Gölyaka İlçesinde Peygamber Efendimizin doğumunun sene-i devriyesi nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
Gündem Haberi


İlçe Müftülüğü'ne bağlı 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileri ,  Peygamber Efendimizin doğumunun sene-i devriyesi nedeniyle Kaymakam Fahri Onay'ı makamında ziyaret etti.


 

Bu seneki teması "Peygamberimiz ve Çocuk" olan Mevlid-i Nebi Haftasında Peygamber Efendimizin Kur'an olan ahlakına dikkat çeken Kaymakam Onay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı  güzel ahlak üzere, vatanını ve milletini seven, iyi insanlar olarak yetiştirmek hepimizin üzerine düşen bir görevdir" dedi. 
 

 

İlçe Müftüsü Ahmet Demirel'in Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri konusunda bilgi aktarımında bulunduğu ziyarette Kur'an Kursu öğreticileri de hazır bulundu.


 

Ayrıca, İlçe Müftülüğüne bağlı Cami görevlileri Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bastırılan ‘Peygamber Efendimizin Hayatı’ isimli kitabını yüzlerce esnafın Kandillerini kutlayarak vatandaşlara hediye ettiler.

 

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: MEVLİD-I, NEBİ, HAFTASI, ETKİNLERİ, DEVAM, EDİYOR,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı