Haber Detayı
11 Kasım 2020 - Çarşamba 16:51 Bu haber 10771 kez okundu
 
MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ’NDE 7’DEN 70’E HERKES FiDAN DİKTİ
"Geleceğe Nefes Ağaçlandırma Projesi" kampanyası kapsamında Düzce’nin Gölyaka ilçesinde fide dikimi gerçekleştirildi.
Gündem Haberi


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan genelgesiyle 11 Kasım "Milli Ağaçlandırma Günü" olarak ilan edildi. Türkiye’de eş zamanlı olarak yapılan fide dikim işlemi Gölyaka’da da yapıldı.


 


 

Orman Genel Müdürlüğü tarafından 11.11.2019 günü saat 11:11’de Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında İl genelinde 59.350 fidan dikimi İçmeler Köyü Tepecik Mevkiinde gerçekleştirildi.

 



 

Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında 81 il, 922 ilçe ve 30 ülkede aynı anda düzenlenen "Geleceğe Nefes Ağaçlandırma Projesi" programında 7’den 70’e herkes fidan dikti.
 


 

Programa, Gölyaka Kaymakamı Fahri Onay, Belediye Başkanı Yakup Demircan, İGM ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Leyla Ersoy, Orman İşletme Müdürü Mevlüt Arslan, Kurum ve Daire Müdürleri, Muhtarlar, Gölyaka Meslek Yüksek Okulu ve İçmeler İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında İl genelinde protokollerin katılımıyla dikilen fidanlar daha yeşil bir Düzce, vatanımıza hizmet, fidanlarla birlikte umutlarımızın yaşaması için, el ele vererek diktiğimiz fidanlar geleceğe nefes oldu.

 




Ayrıca, program sonunda Orman İşletme Müdürlüğü tarafından fidan dağıtımı gerçekleştirildi.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: MİLLİ, AĞAÇLANDIRMA, GÜNÜ’NDE, 7’DEN, 70’E, HERKES, FiDAN, DİKTİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı