Haber Detayı
25 Ekim 2020 - Pazar 23:08 Bu haber 25272 kez okundu
 
MİLLİ GURURUMUZ BAYRAKTAR AİLESİ GÖLYAKA’DA
Türkiye’nin ilk yerli üretim S/İHA Sistemi Baykar Bayraktar TB2'nin mimarı, Baykar Savunma Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Türk mühendis ve iş adamı Selçuk Bayraktar ailesiyle birlikte haftasonunu Düzce’nin Gölyaka ilçesinde ki doğal güzelliklerini gezerek geçirdi.
Gündem Haberi


Düzce İlimizde bulunan eşsiz doğa güzellerinden bir kaçı olan Pürenli Yaylası ve Güzeldere Şelalesi’ni ailesiyle birlikte gezen Milli gururumuz Selçuk Bayraktar hem övgü dolu sözler hemde sitemkar sözler sarf etti.



Doğal güzelliklere hayran kalarak ailesiyle birlikte hatıra fotoğrafları çeken Bayraktar, duygularını sosyal medyadan paylaşım yaparak belirtti. Ancak, gezi sırasında karşılaştığı piknik ateşleri ve çöpleri de göz ardı etmeyerek duyarlılık gösteren Bayraktar şu sözleri paylaştı:


 

“Gökyüzüne yaklaştıkça güzelleşen bir yol ve

 

Pürenli Yaylası...

 

Yükseklerde, görkemli ağaçlar arasında adeta korunmuş bir güzellik. Keşke ziyaretçileri olarak da daha çok koruyabilsek. Evimizde yere atmayı düşünemeyeceğimiz çöpleri yer yer buralarda görmek çok üzücüydü. Birkaç adımlık mesafelerde kamp ateşi kalıntıları keza... Emek verilmiş bir sanat eseri gördüğümüzde zarar vermemek için gösterdiğimiz özenin çok daha fazlasını hakediyor bu güzellikler.”

 

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: MİLLİ, GURURUMUZ, BAYRAKTAR, AİLESİ, GÖLYAKA’DA,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı