Haber Detayı
10 Ocak 2024 - Çarşamba 19:06 Bu haber 24477 kez okundu
 
Milliyetçi Hareket Partisi Belediye ve İGM A. Adayları ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı
Gündem Haberi


Milliyetçi Hareket Parti Gölyaka Belediye Başkanı A. Adayı Muzaffer Coşkun ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Mehmet Evlioğlu, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak ‘Gölyaka81’ İmtiyaz sahibi ve Anadolu Ajansı Temsilcisi Samet Kalyoncu’ya çiçek takdim etti.

 

MHP Belediye Başkan A. Adayı Muzaffer Coşkun verdiği mesajda, “Kamuoyunun aydınlatılmasında da gazetecilerin önemli bir görev üstlendiğini vurgulayarak, doğru ve tarafsız bilgiye kısa sürede ulaşılmasını sağlayan gazetecilik mesleğinin, bu anlamda sorumluluğunun da büyük olduğunu dile getirerek görsel ve yazılı medyanın yanında sosyal medya olarak nitelenen anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin günden güne arttığı bu günlerde, gazetecilerimizin üzerine düşen sorumluluk her zamankinden daha fazladır. Bu vesile ile gününüzü kutlar, çalışma hayatınızda başarılar dilerim.” Dedi.

 

Saygıdeğer Başkanımıza ve İGM Üyesi Adayımıza ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’müz dolayısıyla bizleri hatırlayarak yapmış oldukları ziyaret ve hediyeleri için ‘Gölyaka81’ ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Milliyetçi, Hareket, Partisi, Belediye, ve, İGM, A., Adayları, ‘10, Ocak, Çalışan, Gazeteciler, Günü’nü, kutladı,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı