Haber Detayı
04 Temmuz 2024 - Perşembe 22:28 Bu haber 33737 kez okundu
 
Namağlup olarak sezonu tamamlayan Saçmalıpınar Spor için şampiyonluk kutlaması düzenlendi
Spor Haberi


Düzce ili Gölyaka ilçesi 15 Temmuz Şehitleri Kültür Parkı’nda gerçekleşen şampiyonluk gecesine yoğun katılım gösterildi.


 


Düzce 2. Amatör Liginde yenilgi yüzü görmeden sezonu namağlup olarak tamamlayan Saçmalıpınar Spor için düzenlenen gecenin finalinde futbolcuların oynadıkları toplar ve formalar kulüp yararına açık arttırma ile satışa sunuldu. Futbolcuların imzalarının bulunduğu şampiyonluk topunu ise yapılan açık arttırmada en yüksek desteği veren Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Hizmetleri Daire Başkanlığı görevini yürütmekte olan Abdülkerim Kaval aldı. 

 

 

 

Kaval yaptığı açıklamada, “Takım yönetimine ve futbolcularımıza bizi bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyoruz. Her zaman yanlarında olacağız. Bu imzalı şampiyonluk topunu da hatıra olarak kulübümüz adına daima makamımızda tutacağız” dedi.

 

 

Kutlamaya, Gölyaka Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun, Düzce Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Murat Postoğlu, Saçmalıpınar Spor Kulübü Başkanı Ali Siviloğlu, Saçmalıpınar Spor Kulubü Teknik Direktörü Nejdet Uzun, Muhtarlar, STK ve Siyasi Parti İlçe Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


 

Başkan Postoğlu yaptığı konuşmada ise sporun gençler üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekerek “ASKF (Amatör Spor Kulüpleri) olarak takımlarımızı en güçlü bir şekilde destekliyoruz” dedi.

 

Saçmalıpınar Spor şampiyon sonrası Düzce 2. Amatör liginden 1. Amatör Ligine yükselmiştir.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Namağlup, olarak, sezonu, tamamlayan, Saçmalıpınar, Spor, için, şampiyonluk, kutlaması, düzenlendi,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı