Haber Detayı
22 Ağustos 2021 - Pazar 06:49 Bu haber 19575 kez okundu
 
SAĞLIKÇILARA ÖZEL GÖLYAKA’DA KAMP
Düzce Belediyesi tarafından organize edilen "Sağlıkçılara Vefa Kampı" Gölyaka Kültür Park'ta sağlık emekçilerine kapılarını açtı. Aileleri ile birlikte etkinlik alanına gelen sağlık personellerinin 3 gün boyunca bir dizi etkinlik ile stres atıp moral bulacak.
Gündem Haberi


Düzce Belediyesi 2020 yılının Mart ayından günümüze kadar Korona Virüs Pandemisi ile mücadele eden sağlık çalışanlarını  unutmadı. Aşılama çalışmalarının hızlanması ve kısıtlamaların büyük ölçüde kaldırılmasının ardından Düzce Belediyesi ve Düzce Sosyal Etkinlikler Derneği ile ortaklaşa hayata geçirilen proje ile sağlık çalışanları Gölyaka Kültür Park'ta "Sağlıkçılara Vefa Kampı" adı altında biraraya getirildi. 20 Ağustos Cuma günü çadırların kurulması ile başlayan program tanışma oyunları ile devam etti. Sağlık emekçileri akşam yemeğinin ardından açık hava sineması gösterimi ile keyifli anlar yaşadı. "Sağlıkçılara Vefa Kampı" Cumartesi ve Pazar günü bir dizi etkinlik ile dolu dolu geçiyor. 
 

 

 

Kamp alanını gezen, Düzce Milletvekili ve AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Sabahattin Parlak, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, AK Parti İlçe Başkanı Necmi Kap ve AK Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanı Oğuzhan Kara ile birlikte sağlıkçılar ve aileleriyle hasbihal etti.
 


 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: “Covid-19 pandemisi sürecinde canları pahasına gecesini gündüzüne katarak çalışan sağlık çalışanlarımız ve aileleri ile, Sağlıkçılara Vefa Kampı’mızda bir araya geldik.

 

 

 

 

Bu süreçte sağlıkçılarımızın ve Sn. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın verdiği olağanüstü mücadeleye borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz.”

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: SAĞLIKÇILARA, ÖZEL, GÖLYAKA’DA, KAMP,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı