Haber Detayı
03 Temmuz 2024 - Çarşamba 18:11 Bu haber 23380 kez okundu
 
Sakarya Düzceliler Derneği’nden Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz’e ziyaret
Gündem Haberi


Yapılan ziyaret sonrası resmi kuruluşunu tamamlayan Sakarya Düzceliler Derneği yaptığı açıklama da :


“Sakarya şehrimizde yaşayan Düzceli vatandaşlarımız, Sakarya SGK İl Müdürü Erhan Çavuş'un öncülüğünde ve Kurucu Başkanlığında bir araya gelerek Sivil Toplum Kuruluşu anlayışı içinde toplumsal konularda insana hizmet doğrultusunda öncelikle yakın çevreye şehrimize ülkemize, yaşadığımız dünyaya farklı coğrafyalara farkındalık oluşturarak değer katmak, toplumsal bilinç hedefi ile farklı kültür ve coğrafyadan insanların bir araya gelerek oluşturduğu bir sivil toplum kuruluşu olarak şehrimize örnek bir değer katma anlayışı ile kurulmuştur.”

 

İlk ziyaretini Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz’e gerçekleştiren Sakarya Düzceliler Derneği Kurucu Yönetimi Vali Karadeniz ile birlikte verimli bir ziyaret gerçekleştirerek Derneğin hedefi, amaçları ve çalışma konuları hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

Vali Karadeniz yeni kurulan Sakarya Düzceliler Derneğinin hayırlı olmasını diledi. Sivil toplumun önemine değinerek dernek çalışmalarında başarılar diledi. 


 

Ziyarete katılım sağlayan Düzce Dernekler Federasyon Başkanı Faruk Çakmak, Genel  Sekreter Fatih Ak, Kurucu Üyeler Sakarya ASKF Başkan Yardımcısı Selim Özen, Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Yardımcısı Süleyman Baş, Kurucular Kurulu Üyesi Senem Zeren, Mimar Oğuzhan Keleş, Denetleme Kurulu Başkanı Adem Öztürk ve üye Talha Çakmak katılım sağladı.


 

Sakarya Valisi Karadeniz, yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek Dernek Başkanı Erhan Çavuş’a ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.


 

Düzce Dernekler Federasyonu Başkanı Faruk Çakmak, Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz’e çiçek takdim ederek, nazik kabulü ve misafirperverliği için teşekkür etti.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Sakarya, Düzceliler, Derneği’nden, Sakarya, Valisi, Yaşar, Karadeniz’e, ziyaret,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı