Haber Detayı
09 Nisan 2023 - Pazar 05:15 Bu haber 24252 kez okundu
 
TAHMİNİ GÖSTERİLEN LİSTEYE BİLE GÖLYAKALILARDAN BÜYÜK TEPKİ!
Düzce’nin Gölyaka İlçesinden bugüne kadar hiç milletvekili çıkmaması konusunda geçtiğimiz günlerde STK’ların bir olup ‘Gölyaka81’ mikrofonundan seslerini duyurmaları üzerine adeta tek yürek olan İlçe halkı parti gözetmeksizin Gölyaka’dan bir vekil çıkması konusundan hemfikir oldular.
Siyaset Haberi


Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekilleri açıklanmasıyla Gölyaka’dan yine aday gösterilmesinin ardından, dün akşam itibariyle yerel basında ve sosyal medya hesapları üzerinde AK Parti Düzce Milletvekili Adayları için 3 isimin sızdığı yönünde çıkan fısıltılar sonrası Gölyakalı vatandaşlar küplere bindi. Sosyal medya hesapları ve yapılan paylaşımların yorumlarında bu sefer de aday çıkmayacaksa ne zaman çıkacak gibi paylaşımlar görüldü. Başka bir yorum da ise “Akçakoca yok, Cumayeri yok, Çilimli Gümüşova yok, Gölyaka yok, milli görüş tabanlı yok, Karadenizliler yok” gibi yorumların da yer aldığı görüldü.

 

Seçmen, AK Partiye bir önce ki dönem 1 vekil kaybettirerek verilen dersin tam olarak alınmadığını eski yüzler değişmeyip eğer böyle giderse 1-1-1 olabileceğinin sinyallerini vermeye başladı.

 

Ayrıca, basına sızdığı yönünde ki resmi olmayan açıklamalara yetkililerden bir tepki gösterilmeyip herhangi bir açıklama yapılmaması da listenin doğruluğunu teyit ettiği yönünde vatandaşlar da algı oluştu.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: TAHMİNİ, GÖSTERİLEN, LİSTEYE, BİLE, GÖLYAKALILARDAN, BÜYÜK, TEPKİ!,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı