Haber Detayı
27 Kasım 2021 - Cumartesi 13:06 Bu haber 25787 kez okundu
 
TECRÜBELİ BAŞKAN BİR SÖZÜNÜ DAHA YERİNE GETİRDİ
Düzce’nin Gölyaka İlçesinde yapılan açılış ile 4 sosyal tesis vatandaşların hizmetine sunuldu.
Gündem Haberi


Açılışa, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gönül Asuk, İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, Düzce Belediyesi önceki dönem Başkanı Dursun Ay, İGM Üyeleri, İlçe Başkanları, Kurum ve Daire Müdürleri, Muhtarlar ile vatandaşlar katılım sağladı.


 

 

 


Protokol tarafından yapılan konuşmalar sonrasında İlçe Müftüsü Ahmet Demirel tarafından yapılan dua ile açılış kurdelesi kesildi.


 

 

 


Sosyal Tesiste tenis kortu, çocuk oyun parkları, kafeterya, yeşil alan ve açık kapalı oturma yerleri ile gençlerin ve ailelerin nezih bir ortam da vakit geçirmeleri için tasarlanan tesis protokol ve vatandaşlar tarafından beğeni ile takdir edildi.

 

 

 


Törende konuşma yapan Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, ilçedeki proje ve yatırımların artarak devam edeceğini belirterek, “Bugün Gölyaka’da 4 tane sosyal tesisin açılışını gerçekleştiriyoruz. Planlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlk günden itibaren bir yol haritası çizdik. Gölyaka’nın bütün mahallelerinin sorunlarının röntgenini çektik. 105 bin metrekare kilit parkeye ihtiyacımız vardı, şu ana kadar 60 bin metrekarelik kilit parkeyi tamamladık. Bunları yaparken, aynı zamanda bu gördüğünüz sosyal tesisleri de halkımızın hizmetine sunduk. Gölyaka halkı her şeyin en güzeline layık. Burayı da açarken, gençlerimiz, ailelerimiz, kadınlarımız için bu sosyal tesisimizi tamamladık. İlçemizin bayan nüfusu 10 bin civarında. Bayanlarımızın bir sosyal tesisi yoktu, bayanlarımız için burasını, aile sosyal tesisi olarak açtık. Ama gençlerimiz de buradaki tenis kortundan ve her türlü imkânlardan faydalanabilecek.




Yine Gölyaka Kültür Parkı’na yaptığımız sosyal tesis, Cumakırı’na kazandırmış olduğumuz sosyal tesis, Yazıpınar’a yapmış olduğumuz sosyal tesis ve şu anda yine devam eden görsellerini gördüğünüz, başlanmış, bitmemiş projelerimizin yanında devam edecek projelerimiz de olacak. Elbette sizin rahatınızı, sosyal yaşantınızı en güzel şekilde yerine getirmek, rahat bir şekilde yaşamınızı kolaylaştırmak noktasında biz yerel yönetimler olarak elimizden gelen her gayreti bilmenizi istiyorum.” diye konuştu.

 


 

 

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: TECRÜBELİ, BAŞKAN, BİR, SÖZÜNÜ, DAHA, YERİNE, GETİRDİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı