Haber Detayı
05 Nisan 2024 - Cuma 16:00 Bu haber 32509 kez okundu
 
TEŞEKKÜRLER GÖLYAKA!
Gündem Haberi


TEŞEKKÜRLER GÖLYAKA!

 

“31 Mart 2019 seçimlerinde göstermiş olduğunuz teveccühle Gölyaka Belediye başkanlığına seçildim. Bana bu onuru yaşatan tüm hemşehrilerime, teşkilatıma, gönüldaşlarıma teşekkürlerimi sunarım.

 

Görev süremiz içinde Gölyaka’da yaşayan, çalışan, sosyalleşen her bireyin mutluluğu, refahı, sağlığı, huzuru ve çok daha özgün bir Gölyaka için çalıştık.

 

Demokrasi, adalet, eşitlik, dayanışma gibi temel insani değerlere sahip çıkmayı görev bilerek, çıktığımız bu yolda en büyük hedefimiz hemşerilerimizin arasında sosyal, kültürel ilişkilerin geliştirilmesi tüm zenginlikleri hakça paylaşarak gelecek nesillere aktarılması ana hedefimizdi. 

 

Köylümüzü, kadınımızı, gencimizi, yaşlımızı, engellimizi ayrım gözetmeksizin her vatandaşımıza en önemlisi geleceğimizin teminatı çocuklarımızın insanca yaşamı için her zaman yanında olduk.

 

Her vatandaşımızın sağlık ve acil zaruri ihtiyaçların da bize emanet edilen kaynakları verimli kullanmaya özen gösterdik. 

 

Şehirlerin ömrü uzundur insanların ve makamların ömrü kısadır, önemli olan kısa zamanda olsa gelecek nesillere ve şehre değer katmaktır. 

 

Biz bu başarıyı çalışma arkadaşlarımızla başardığımıza inanıyor hepsine şükranlarımı sunuyorum.

 

Egemen güç halktır. Takdir Gölyaka halkınındır.

 

Yeni seçilen Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun‘a ve çalışma arkadaşlarına başarılar dilerim.

Tüm Gölyaka halkının Kadir Gecesi affıımıza vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim.

Yakup Demircan”

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: TEŞEKKÜRLER, GÖLYAKA!,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı