Haber Detayı
15 Mart 2021 - Pazartesi 21:48 Bu haber 18480 kez okundu
 
Urfalı İşadamından Gölyaka Halk Eğitimi Merkezine destek
Düzce’nin Gölyaka İlçesine bağlı Hacısüleymanbey Köyünde yazlığı bulunan ve İstanbul’da ticaret ile uğraşan Urfa’lı İşadamı Halil İbrahim Seyithanoğlu, Hacısüleymanbey Köyü Muhtarı Murat Acar’ın girişimleriyle Gölyaka Halk Eğitimi Müdürlüğü’ne kumaş desteğinde bulundu.
Gündem Haberi


Gölyaka Halk Eğitimi Merkezinde ve köy kurslarındaki kursiyerlerin kullanması için yüklü miktarda malzeme desteğinde bulunan hayırsever İşadamının kumaşlarını Muhtar Murat Acar, Gölyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Beyter’e teslim etti.


Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Muhtar Acar, “Değerli büyüğümüz, dostumuz işadamı Halil İbrahim Seyithanoğlu abimiz tarafından gönderilen kumaşları Gölyaka Halk Eğitim Müdürümüz Ahmet Beyter beyefendiye teslim ettim, köyümüze olduğu gibi zaman zaman Halk Eğitim Merkezimize destek veren, değerli hayırsever işadamı Halil İbrahim Seyithanoğlu abimize teşekkürlerimi sunarım, sağolsun, varolsun, Allah razı olsun..” Dedi.

 

Halk Eğitimi Müdürü Ahmet Beyter ise yaptığı açıklama da şunları kaydetti:

 

“Kumaşlar tarafımızca teslim alınmış olup, özenle ihtiyaç sahibi kursiyerlerimize, kurslarımız açıldığında ulaştırılacaktır. Bizde hayırsever işadamı Sn. Halil İbrahim Seyithanoğlu Beye şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca HACISÜLEYMANBEY KÖYÜ Muhtarı Sn. Murat Acar beye de bu hizmeti için teşekkür ederiz.”

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Urfalı, İşadamından, Gölyaka, Halk, Eğitimi, Merkezine, destek,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı