Haber Detayı
10 Ocak 2024 - Çarşamba 14:49 Bu haber 24516 kez okundu
 
Vatan Sevdalısı Murat Acar ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı
Gündem Haberi


Kamu-Der Düzce İl Başkanı ve Hacısüleymanbey Köyü Muhtarı olan aynı zamanda İYİ Parti Düzce Milletvekili A.Adayı Muhtarı Murat Acar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak ‘Gölyaka81’ İmtiyaz sahibi ve Anadolu Ajansı Temsilcisi Samet Kalyoncu’ya çiçek takdim etti.


 

Medyanın, kamuoyunu doğru, objektif, ön yargılardan arındırılmış, tarafsız bilgilerle aydınlatan, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu belirten Acar, 

 

"Ülke ve dünya gündemiyle ilgili gerçek bilgilerin halka aktarılması, toplumsal bilincin oluşturulması, güncel sorun ve sınamalara karşı yenilikçi çözüm önerilerinin ortaya konulması, sesini duyuramayan kesimlerin kamuoyu nezdinde temsil edilmesi ancak sağlıklı bir medya ikliminde mümkün olacaktır. Bu doğrultuda hakikatin ışığında ve mesleki etik ilkeleri doğrultusunda görev yapan tüm gazeteciler, son derece muteber bir mesleğin mensupları olarak kabul edilmelidir. Bunu en güzel bir şekilde İlçemizde temsil eden ‘Gölyaka81’ yerel basınımız ve Anadolu Ajansı Temsilcimiz Samet Kalyoncu’ya minnettarız" değerlendirmesinde bulundu.

 

Saygıdeğer Muhtarımıza ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’müz dolayısıyla bizleri hatırlayarak yapmış olduğu ziyaret ve hediyesi için ‘Gölyaka81’ ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Vatan, Sevdalısı, Murat, Acar, ‘10, Ocak, Çalışan, Gazeteciler, Günü’nü, kutladı,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı