Haber Detayı
21 Şubat 2020 - Cuma 23:33 Bu haber 10496 kez okundu
 
VEKİL YILMAZ'DAN GÖLYAKA ÇIKARMASI
Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekili Ecz. Ümit Yılmaz Düzce'nin Gölyaka ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Siyaset Haberi


Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekili Ecz. Ümit Yılmaz Düzce'nin Gölyaka ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

 

 

Sabah saatlerinde ilçeye gelen Vekil Yılmaz, MHP Gölyaka İlçe Başkanlığında toplantı düzenledi. MHP Gölyaka İlçe Başkanı Faruk Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gölyaka MHP Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

 

 

Ardından, Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla ilçede ki bir işletme de bir araya gelerek kahvaltı yapan Yılmaz ve ekibi, ilçenin en önemli birimlerinden bir tanesi olan muhtarlar ile hasbihal ederek istek ve önerilerini dinlendi.

 

 

Milletvekili Ecz. Ümit Yılmaz beraberinde ki heyet ile birlikte, Gölyaka Kaymakamı Abdullah Kurt'u ve Belediye Başkanı Yakup Demircan'ı makamında ziyaret ettiler.

 

 

Daha sonra da, ilçe merkezinde ki esnafları ziyaret eden Yılmaz, ziyaretlerine köy kahvehanelerinde devam etti. Vatandaşlar, Vekil Yılmaz'a seçim zamanı haricinde siyasileri halkın içinde görmekten mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

 

 

Tüm gününü Gölyaka'ya ayıran Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekili Ecz. Ümit Yılmaz siyasi kimlik gözetmeksizin tüm vatandaşlar, Muhtarlar ve Kurumlar ile bir araya gelerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: VEKİL, YILMAZ'DAN, GÖLYAKA, ÇIKARMASI,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı