Haber Detayı
12 Nisan 2023 - Çarşamba 18:23 Bu haber 24060 kez okundu
 
Abdülkerim Kaval’ın Teşekkür Mesajı
Siyaset Haberi


28. Dönem AK Parti Miletvekili Aday Adayı olan ancak listeye giremeyen Abdülkerim Kaval’ın mesajı:


“T E Ş E K K Ü R L E R GÜZEL DÜZCE’MİZİN GÜZEL İNSANLARINA 

Türkiye Yüzyılı’ vizyonu ışığında azim, kararlılık, birlik ve beraberlik ruhuyla Düzce’mizi  daha ileriye taşıma niyetiyle 28.dönem Düzce Milletvekili Aday Adaylığı başvurmuzu yapmıştık.Yaşadığımız  sürecin sonunda  açıklanan 28. dönem AK Parti Düzce  Milletvekili Adaylarımızın şehrimize hayırlı olmasını diyorum. 

 

Başvuru yapan diğer  milletvekili aday adaylarımıza da bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Onlar da bizler gibi AK Partimizde Aday Adayı olup safını belli etmiştir, onları da yürekten kutluyorum.

 

Aday adaylığımız sürecinde ;

Başta İl Başkanımız olmak üzere , Belediye Başkanlarımıza , İl Yönetim Kurulu üyelerimize, İlçe Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu üyelerine,İl ve İlçe Kadın Kollarımıza, İl ve İlçe Gençlik kollarımıza ve tüm delegelerimize başta temayül yoklaması olmak üzere bizlere göstermiş  oldukları teveccüh ve destekleri , Samimi ağırlamaları için teşekkür ediyorum.Aday Adaylığımız kapsamında yaptığımız Yoğun ziyaretlerimizde bizlere saygı,sevgi ve dualarını eksik etmeyen , kadirşinas Düzce’li hemşehrilerime  teşekkür ediyorum.

 

Yoğun çalışmalarımız esnasında bizlere sosyal medya hesaplarımızdan ,diğer iletişim kanallarımızdan , Düzce ve Yurt dışında yaşayan hemşehrilerimizden mesaj gönderen ,iyi niyet ve dualarını ileten  tüm hemşerilerime , diğer kardeşlerime de çok  teşekkür ediyorum.

 

Amacımız AK Partimizin Düzce’mizde  en yüksek oyu alması ve hak ettiği milletvekili sayısını çıkarmasıdır. Türkiye genelinde Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesi AK Partimizin mecliste çoğunluğu almasıdır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra partimiz ve teşkilatımızla beraber hareket ederek ülkemize ve Düzce’mize  güzel hizmetlerin gelmesi için var gücümüzle  çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘ın gençlikten gelen bir neferi olan Abdülkerim Kaval Düzce’miz için gece gündüz çalışmaya devam edecektir. Her ne olursa olsun Düzce’mize  hizmet etmek bizim için bir onurdur. Bizler Her samimi Müslüman gibi öncelikle hakkın rızasını kazanmak ve halkımızın beklentilerini gerçekleştirmek için niyet  ettik.  Hep doğru zamanda doğru yerde doğru olan işleri yapmanın gayreti içerisinde olduk.Rabbim hangi noktada vazife tayin ederse etsin, ömrümüz oldukça son nefesimize kadar Düzce’mize ve Ülkemize hizmet edeceğiz. Bizim için Yüce Allah’ın rızası ve ‘derdimiz davamız’’ ideallerimiz adına birlikte yol yürüdüğümüz dava arkadaşlarımızın hüsnü şehadeti, her türlü makam, mevki, payenin üzerindedir. Bizim gözümüzde tüm makamlar, tüm unvanlar geçicidir, dünyevidir. Asıl olan Rabbimizin rızası, dostlarımızın ve Düzcemizin hayır duasını almaktır. Bu nedenle her zaman bu kutlu davanın bir neferi olarak liderimizin izinde, milletimizin emrinde olacağız.


Son olarak ; Bu davada Liderimize sadakatimiz ve sevdamızda  örnek seviyededir. Rabbimize şükürler olsun ki  bu  süreçte Düzce’mizde  davamıza olan samimiyetimiz çok güçlü bir şekilde karşılık bulmuştur.

 

Düzce’nin Evladı , Kendi imkanları ile maddi manevi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Düzce için koşmaya  aynı heyecan ve aynı kararlılıkla devam edecektir.

 

Hepinizi Alemlerin Rabbi Allah (CC)’ a emanet ediyorum.Rabbim oruçlarımızı ve ibadetlerimizi kabul eylesin.

 

Selam , Saygı ve Hürmetlerimle….

 

Abdülkerim KAVAL”

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: Abdülkerim, Kaval’ın, Teşekkür, Mesajı,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı