Haber Detayı
22 Ocak 2024 - Pazartesi 23:07 Bu haber 25668 kez okundu
 
AK Parti Ankara kulislerinde Baki Özdin’in de adı geçmeye başladığı öğrenildi
Siyaset Haberi


31 Mart Yerel ve Mahalli Seçimlere yaklaşırken Türkiye genelinde Büyük Şehirlerin ardından İllerde ki Belediye Başkan Adaylarının açıklanmasıyla birlikte gözler İlçe Adaylarına çevrildi.

 

2014 Yılında Saadet Partisi’nden Gölyaka Belediye Başkan Adayı olan Baki Özdin’in AK Parti Gölyaka Belediye Başkan Adaylığı için Ankara kulislerinde adının geçtiği öğrenildi.

 

İlçede yapılan anketlerin vahameti bilinmez iken mevcut Aday Adayı olan Muhterem Parlak ve Kemalettin Mezarcı’nın isimlerinin hiç sorulmaması da vatandaşlarda soru işaretine yol açtı. Başka bir rivayete göre de anketlerin Düzce tarafından yaptırıldığı ve halen AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılmadığı önümüzde ki günler de bir anketin daha bizleri beklediği öğrenildi.

 

Mevcut Belediye Başkanı Yakup Demircan ile ilgili de her ne kadar farklı söylemler olsada vatandaşlar nezdinde bir kısım vatandaşın İmar Kanunu olan 18. Madde uygulamasından dolayı anketlerde istenmediği, bir kısımında yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirerek 1 dönem daha hakkı olduğunu söylemekte.

 

Son yapılan anketlerde adı geçen Cihat Çelik, Fazlı Koç ve İbrahim Keleş’in vatandaşlara sorulmasıyla Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Cihat Çelik isminin öne çıktığı ve vatandaşlar tarafından da  halk arasında sıcak bakıldığı görüldü.

 

Edinilen bilgiye göre, bu ay sonuna kadar adayların açıklanarak netlik kazanılacağı yönünde İlçe adaylarının üzerinde çalışmaların hızlandığı herkes tarafından biliniyor. 

 

Bir gerçek de var ki, AK Parti’de 31 Ocak Çarşamba gününe kadar uzatılan Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı, hem AK Parti’de hem de diğer partiler de İlçe de ki AK Parti Belediye Başkan Adayına göre yeni isimlerin gün yüzüne çıkacağı ve şekil alacağını hep birlikte göreceğiz.

 

Tek dileğimiz 72.5 millet insanımızın bir arada huzur, güven ve barış içerisinde yaşadığı şirin İlçemize hayırlı olacak bir yönetim ve Başkanın nasip olmasıdır.

Kaynak: Editör: Samet KALYONCU
 
Etiketler: AK, Parti, Ankara, kulislerinde, Baki, Özdin’in, de, adı, geçmeye, başladığı, öğrenildi,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Haber Yazılımı